Kaj odkriva BARVA vaše najljubše ŠMINKE?

Vse je zapisano v vaših ustnicah ...
Ključne besede:
   šminka    osebnost    barva    pomen    ženska

Barva šminke, ki jo najraje nosite veliko pove o vašem značaju, karakterju in obnašanju. Če spadate med tiste, ki brez šminke ne zmorejo, preverite, kaj to pomeni in vam razkriva ...

 

 

 

ŽIVO ROZA ŠMINKA

 

 

 

 

Šminko živo roza barve nosijo ženske, ki so razigrane in vedno pripravljene na avanturo. Poznane so po tem, da znajo še tako dolgočasno zabavo spremeniti v najbolj noro in nepozabno. So družabne, nasmejane in rade govorijo. Včasih znajo biti tudi navihane.

 

 

TEMNO ROZA ŠMINKA

 

 

 

 

 

Nosijo jo ženske, ki imajo edinstven stil in so zelo individualne. Gre za močne ženske, ki imajo visoke cilje in so ponosne nase in svoje dosežke. Včasih pride trenutek, ko so brez razloga slabe volje.

 

 

 

RDEČA ŠMINKA

 

 

 

 

Ženske, ki svoje ustnice rade obarvajo z rdečo šminko so zelo rade v središču pozornosti. Uživajo v tem, ko jih ljudje gledajo ter se obračajo za njimi. Rade flirtajo in so obkrožene z moškimi, ki jim pihajo na dušo. So samozavestne in energične. 

 

 

 

ŽENSKA, KI NE NOSI ŠMINKE 

 

 

 

 

 

 

Ženske, ki šmink ne nosijo rade in prisegajo na naravne ustnice, je treba jemati resno, saj nimajo časa za neumnosti. Z njimi ni dobro priti v konfliktne situacije, saj ne popustijo rade. Sicer pa veljajo za sproščene in preproste ter čas zapravijo za koristne stvari in ne za sedenje pred ogledalom.

 

 

 

PROZORNA SVETLEČA ŠMINKA 

 

 

 

 

 

 

Osebe, ki imajo ustnice rade svetleče in prozorne so vesele, družabne in zelo komunikativne. Uživajo v vsakodnevnih stvareh, so razigrane in ne delajo prevelike drame tam, kjer ni treba.

 

 

 

BEŽ ODTENKI ŠMINKE 

 

 

 

 

 

 

Ženske, ki na svoje ustnice dajo bež odtenke šminke ali tiste bolj kožne barve, so običajno sramežljive, a zelo tople in vesele osebe. Veliko dajo na svoj videz in želijo, da jih ljudje jemljejo resno. Kariera jim pomeni veliko, a so se pripravljene posvetiti tudi družinskemu življenju.

 

 

 

ORANŽNA ŠMINKA

 

 

 

 

 

 

Ženske, ki si lastijo to barvo ustnic, pa so zelo pozitivnega duha in večino svojega časa preživljajo zunaj, kjer so obkrožene z dobro družbo. Rade imajo bolj umetniške stvari, ki jih navdihujejo in obkrožajo s pozitivno energijo. Veljajo za malce bolj posebne, a zelo priljubljene osebe.

 

 

 

 TEMNO RDEČA ŠMINKA (BORDO)

 

 

 

 

 

 

Tukaj je govora o samozavestni ženski, ki točno ve, kaj želi. Po drugi strani pa gre lahko za ženske, ki so tihe in živijo v nekem svojem svetu. Ne želijo izstopati, čeprav so ravno zaradi tega zanimive in dobijo več pozornosti, kot pa tiste, ki se mečejo ven. So elegantne in strmijo k svojim ciljem.

 

 

 

VIJOLIČNA ŠMINKA

 

 

 

 

 

 

Ženske so bolj skrivnostne, tihe, uglajene in zelo inteligentne. Ženska, ki si upa nositi to barvo šminke, se zaveda, da je prepričana vase in v svoje zmogljivosti. Nikoli ne rine z glavo skozi zid in rada naredi stvari tako, da je na koncu zadovoljna.

 

 

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2