Vaša najljubša obutev je ... ? Preverite, kaj pomeni

Izbira obutve razkriva vašo osebnost
Ključne besede:
   čevlji    osebnost    pomen    raziskava    obutev

Ste pristaš preprostih copat, petk ali morda škornjev? Dr. Omri Gillath z univerze v Kansasu je naredil raziskavo o tem, kako izbor čevljev posameznika, vpliva na njegovo osebnost.

 

 

All starke

 

Če najraje nosite t.i. allstarke, ste oseba, ki je dostojna in zelo ponosna nase, svoje dosežke in predvsem zadovoljna s tistim kar počne. Po srcu ste mladi in lahko bi se reklo, da ste večni najstnik. 

 

 

 

Udobni nizki copati (balerinke, mokasinke)

 

Na mnenje drugih ne date prav veliko ali pa vas sploh ne zanima. Svoje ideje izražate svobodno, brez zadržkov. Ste oseba, ki je preprosta, a včasih brez kakršnega velikega razloga tudi zakomplicirana.

 

 

Lakasti čevlji

 

Zelo radi govorite, včasih kar malce preveč. Obožujete glamurozne stvari, ki izstopajo v množici. Veliko pozornosti namenite malenkostim. 

 

 

Športni copati

 

Emocionalno ste zelo stabilni in skoraj nikoli slabe ali depresivne volje. Ljudje vas imajo radi, saj s svojimi nogami čvrsto stojite na tleh. Ste sproščeni in radi obkroženi z ljudmi, ki vas nasmejejo. 

 

 

Čevlji z živalskimi vzorci

 

Radi ste v središču pozornosti. V družbi ste vedno nekaj posebnega in zagotovo najbolj opaženi. Ste oseba, ki je rojena, da izstopa in je ponosna nase.

 

 

 

Visoke pete

 

Zelo ste samozavestni in nase radi vlečete pozornost. Včasih znate biti preračunljivi ter znate to izkoristiti sebi v prid. Večino ciljev, ki si jih zadate, uspete izpolniti. Ste oseba, ki je za lepoto pripravljena tudi potrpeti.

 

 

 

Visoki škornji ali gležnarji

 

Ste inteligentna oseba, ki je občasno občutljiva in ji na trenutke misli odtavajo drugam. Včasih ste malce egoistični, a nikoli v škodo drugih. Če vas kaj razjezi, znate biti agresivni.