Nenavadne stvari, ki privlačijo moške!

Ne gre za prsi in zadnjico ;)
Ključne besede:
   ženske    moški    privlačno    nenavadno    zanimvo Ženska, ki rada poje dobro hrano in se ne obremenjuje s kilogrami je moškemu zelo všeč!

Ženska, ki rada poje dobro hrano in se ne obremenjuje s kilogrami je moškemu zelo všeč!

Ženske velikokrat mislijo, da so moški ''mahnjeni'' samo na seksi ženska  telesa, veliko oprsje, napeto zadnjico, pa dolge noge in pomanjkljivo oblečena oblačila. To je daleč od resnice. Seveda, da moški radi pogledajo žensko telo, tako, kot ženske rade pogledajo lepo oblikovano telo moškega, pa vendar to zdaleč ni vse. 

 

 

Jutranje pretegovanje

 

 

 

Gledanje ženske medtem, ko se preteguje? Ja, tudi to je nekaterim moškim zelo privlačno. Ženska v moških očeh med jutranjem zbujanjem izgleda še bolj seksi, sploh, če uporabi še malce zapeljivosti in seksi gibov.

 

 

Razmršeni lasje

 

 

 

Razmršeni lasje, ki padejo malce po svoje, znajo biti bolj zapeljivi, kot pa tisti čisto polikani in strogo urejeni. Naravni lasje, ki izgledajo razigrano, žensko naredijo bolj sproščeno, mladostno in privlačno.

 

 

Brez ličil

 

 

 

 

Ženske, ki nonstop nosijo šminko in so preveč namazane, naj bi moške odvračale od tega, da bi se z njo poljubljali. Prevelike količine make upa, ki ga ženska nadene v upanju, da bi izgledala čimbolj popolno velikokrat izpadejo obratno. Moškim se zdijo take ženske komplicirane in predvsem nesamozavestne, saj ure in ure preživijo pred ogledalom preden se podajo ven.

 

 

Ženska s trebuščkom

 

 

 

 

Tukaj ne govorimo o nosečnicah, ampak o ženskah, ki nimajo čisto ravnega trebuha, ampak malce izbočenega. Moškim se zdi to privlačno in seksi. Zato se ne obremenjujte, če imate malce trebuščka, saj z njim izgledate bolje, kot si mislite same pri sebi.

 

Marilyn Monroe je enkrat rekla: ''Ženska brez trebuha je kot hiša brez balkona.''

 

Gubice

 

 

 

 

Gubice na ženski so nekaj, kar prav tako velja za privlačno in ne za nekaj, kar bi se morala sramovati. Ženske, ki imajo gubice okoli oči, veljajo za bolj sproščene ter dobrovoljne, saj naj bi te gubice označevale, da se ženska veliko smeje.

 

 

Ženska, ki obožuje hrano

 

 

 

Ženska, ki ne komplicira s preštevanjem kalorij in številko na tehtnici, je zagotovo za moškega sanjska. Z njo gre lahko na kosilo, večerjo, ji pripravi zajtrk po njegovem okusu, ji kupi čokolado, se z njo ob večerih objema ob dobri pici in pri tem uživata oba. Ne obremenjuje se s tem, da če bo pojedla košček čokolade, se bo takoj zredila, ampak se bo prepustila uživanju. Če grešite v mejah normale, ni potrebe po obremenjevanju.

 

Konec koncev pravijo, da gre ljubezen skozi želodec.

 

 

Nošenje očal

 

 

 

 

Očala na ženski so seksi, saj z njimi deluje malce skrivnostna, a zelo privlačna. Delujejo samozavestno, inteligentno ter dajejo vtis, da so samostojne in neodvisne.

 

 

Neposončen del telesa

 

 

 

 

 

Neposončeni deli telesa prav tako veljajo za zapeljive. Večini žensk niso všeč, zato hitijo v solarij ali pa se sončijo zgoraj brez, da bi čimprej pridobile barvo. Letos se na plaži ne obremenjujte s tem, ampak pustite, da se na vašem telesu pozna kakšna bela ''črta'' več ;)

 

 

Široka in dolga krila

 

 

 

Široka, dolga in lahkotna krila, različnih barv, ki jih večinoma ženske nosijo poleti so lahko prav tako zapeljiva. S pravilnim izborom obutve, nakita in pričeske, lahko izgledate fenomenalno. Pa saj veste, kako pravijo: Tisto, kar je očem skrito, je bolj zanimivo.