Ste zlobni? Poglejte sliko in ugotovite!

Če ste najprej zagledali obraz, ste zlata vredna dušica
Ključne besede:
   test    obraz    ocean    ladja    zloba    podzavest    osebnost

 

Test pred vami odkriva, kaj se skriva v vaši podzavesti ter kakšno osebnost imate. Tisto, kar ste na sliki videli takoj, predstavlja vaš karakter v očeh drugih.

 

 

LADJA

 

 

Če ste na sliki, najprej zagledali ladjo, to pomeni, da v sebi le skrivate malce zlobe. To ne pomeni, da ste zdaj negativni in sovražite vse po vrsti, ampak, da je vaš um tisti, ki ima zelo veliko kapaciteto za dojemanje zlobnih stvari na svetu. To pomeni, da ste bolj preračunljivi, iznajdljivi in po domače povedano ''namazani z vsemi žavbami.'' Na prvem mestu so vam lastni interesi in znate biti včasih malce egoistični, kar pa drugim ni najbolj všeč.

 

 

OBRAZ

 

 

Če ste najprej zagledali obraz človeka, to pomeni, da ste kombinacija dobrega in zla. Če bi to izrazili v procentih, bi rekli, da ste 20 % zlobni in 80 % dobri. Po večini ste prijazni, skrbni in topli, dokler v vaše življenje ne pride tisti črni trenutek. Takrat znate biti zelo neugodni in ljudje se vas kar malce izogibajo. Ker ne želite nobenemu škodovati, se sami pri sebi hitro potrudite, da se čimprej umirite, saj ne želite s svojo slabo voljo škodovati ljudem okoli vas. Ljudje vas imajo zelo radi, kljub temu da ste včasih malce ''žlehnobni.''

 

 

OCEAN

 

 

Tukaj ni kaj za reči, saj ste 100 % dobra duša, brez kančka zlobe. Zelo ste nežni, ljubeznivi in požrtvovalni. Druženje z vami je sproščeno, ugodno in vedno prijetno. Nimate skrivnosti in nikoli ne želite nobenega izkoristiti le za to, da bi bilo vam v življenju boljše. Včasih ste celo preveč zaupljivi in lahko se zgodi, da vas ljudje izrabijo. Zato morate biti pazljivi in svojo dobroto včasih zadržati le za tiste, ki si to zaslužijo.