9 stvari, ki morajo v letu 2017 ''osvežiti'' vašo omaro!

Drznite si biti KUL že danes!
Ključne besede:
   trend    2017    moderno    ženske    stvari    nasveti

Novo leto, novi trendi in tiste ženske, ki na to veliko dajo, bodo kaj hitro pospravile omaro ter naredile prostor za nove stvari. Seveda ne jemljite tega preveč osebno in ne zmečite vsega stran, le pospravite določene stvari za nekaj časa v predale, zamenjajte nakit in zakorakajte v svet z malce drugačno podobo kot ste vajene običajno.

 

 

 

 

 

Nakit z bodicami v srebrni ali zlati barvi, letos ne bo več IN, zato ne bo nič narobe, če ga za nekaj časa pospravite v predal. Letos bodo moderni, kosi nakita razlličnih oblik, barv, ki jih boste lahko pomešale med sabo in kljub temu izgledale šik.

 

 

 

 

Obleke s čipkami niso novost in bodo letos zopet prava paša za oči. Obleka kot je rdeča, ki ima motiv povojev, ki vašo postavo oblikujejo in ji dajo lepši videz, letos ne bodo najbolj aktualne. S čipko boste zagotovo bolj v trednu, izgledale boste bolje, dobile več pogledov in burile moško domišljijo.

 

 

 

Ujemanje čevljev s torbico je od nekdaj veljalo za moderno in postalo neke vrste modna hiba. Modni strokovnjaki predlagajo, da raje več pozornosti posvetite torbici, čevlji pa naj se raje ujemajo z odtenki vašega plašča.

 

 

 

 

 

Preveliki plašči, ki so bili lani pravi hit, letos ne bodo več popularni. Če ste tiste osebe, ki vztrajno sledijo modnim hitom, potem je čas, da nase date ozek plašček, retro stila, ki ima okoli pasu še pas in bo poudaril vašo obliko telesa ter vas naredil bolj fit.

 

 

 

 

 

 

Najbolj popularne verižice, ki so tesno ob vratu in jim pravimo ''chokerji,'' ne bodo več tako zelo IN, ampak bo na vrsti srebrni nakit. Še vedno ga boste lahko nosile tesno okoli vrata, le da ne bo več iz vrvic in ostalih trakcov. Najbolj moderno bo, da kombinirate en velik nakitom okoli vratu in z dvema manjšima, kot kaže slika.

 

 

 

 

 

Široka krila, visokega pasu, ki segajo čez kolena, bodo zopet nadomestila, skoraj enaka krila z eno razliko - bolj bodo oprijeta. Najboljše, da izberete elastično krilo, ki bo še bolj poudarilo vašo postavo in obliko. Najboljša izbira bo zagotovo črna barva.

 

 

 

 

Superge, ki imajo v notranjosti skrito peto ne bodo več IN, zato je bolje, da jih za nekaj časa pospravite v omaro. Elegantne pete so prava izbira, v katerih bo vsaka izgledala popolno, le če jih bo znala pravilno nositi in se v njih počutiti samozavestno. 

 

 

 

 

Rahlo valoviti kodri, ki spominjajo na pričesko s plaže, bodo v letu 2017 totalno KUL. Za takšno pričesko ne boste potrebovale grelnikov, ki skodrajo lase ter ostalih aparatov, ki bodo vaše lase le še dodatno poškodvali. Tovrstno seksi pričesko, lahko dosežete, da si na mokro glavo nanesete nekaj spreja, lase zmečkate v rokah in pustite, da se prosto posušijo.

 

 

 

 

Nežni nanos ličil, bo zamenjal vpadljive ustnice in temno senčenje obraznih linij. Z nežnim nanosom ličil in kakšno pegico ali nepravilnostjo na vašem obrazu, boste izgledala bolj mladostno, sveže ter zagotovo bolj privlačno. Uporabite vpadljiv make - up za večerne ure, podnevi pa na obraz pričarajte spočit in svež videz.