VIDEO: Lady Gaga na Super Bowlu pričarala pravi spektakel!

Izpeljala izvrsten nastop in se izognila politiki
Ključne besede:
   Super Bowl    Lady Gaga    nastop    ameriški nogomet    spektakel    finale

Super Bowl je največji športni spektakel v Ameriki, ki si ga preko televizijskih sprejemnikov ogleda več milijonov ljudi po celem svetu. Gre za finale lige ameriškega nogometa, ki ga v ZDA vsako leto spremlja več kot 100 milijonov ljudi.

 

Letos je nastopila zvezdnica, ki je vsem poznana po nenavadni opravi, izjemnemu glasu in k temu, da rada postreže javnosti s kakšnim škandalom. Tokrat kontroverznosti, ki smo jo vajeni od glasbenice ni bilo in je presenetila z izjemnim nastopom ter požela same pozitivne komentarje javnosti. 

 

Lady Gaga je na Super Bowlu nastopila že lani, kjer je zapela ameriško himno in navdušila. Izjemna vokalistka zna očarati z nastopi in točno ve, kako navdušiti publiko ter jo pustiti brez besed.

 

 ''Bog, blagoslovi Ameriko! Ta dežela je naša! Pravica za vse!'' S temi besedami je otvorila pričetek nastopa, s katerimi je na prikrit način prikazala, da ima v mislih politično dogajanjem, ki pa ga na srečo drugače ni izpostavljala ter se posvetila le spektakularnem glasbenem nastopu. 

 

 

 

Nastopila je v bleščeči zapeljivi opravi, plesala, ''letala po zraku,''  igrala klavir in počela tisto, kar najbolje zna - zabavanje publike. Na nastopu je postregla z uspešnicami, kot so Bad Romance, Poker Face, ...