Barva las, ki ustreza vašemu astrološkemu znamenju

Ovnice si lahko privoščijo rdečo, kozoroginje pa temno modro
Ključne besede:
   horoskop    barva    lasje    ženske    izbira    ustreznost    osebnost Kylie Jenner

Kylie Jenner

Bi radi drastično spremenili barvo las, pa ne veste točno za katero bi se odločili? Morda pa se odgovor skriva v vašem astrološkem znamenju, ki vam razkriva, katera barva ustreza vašemu karakterju in vas bo naredila še bolj zapeljive in privlačne. Če si upate, poskusite ;)

 

 

OVEN: Svetlo rdeča barva

 

 

 

Ovnice ste zelo strastna znamenja, ki kar prekipevajo od energije. Rdeča barva las, bi to še bolj izrazila in poudarila vašo energičnost. Če ste pri volji in si upate, se lahko na rdečo pobarvate že danes!

 

 

BIK: Svetlo zelena

 

 

 

 

Zelena je barva življenja in narave, zato je perfektna za vas. Če ste poleg tega še drzni in si upate to barvo nositi, potem je ta barva prava za vas.

 

 

RAK: Nežno vijolična 

 

 

,

 

Najbolj čustveno znamenje med vsemi ste zagotovo ve, rakice. Rakice ste tiste, ki potrebujejte globoke barve, ki so hkrati malce skrivnostne. Vijolična je torej kot nalašč za vas. Je unikatna, skrivnostna in pokaže, da ste zelo posebna oseba.

 

 

DVOJČEK: Ognjeno oranžna

 

 

 

Dvojčice potrebujete nekaj, da v vas prebudi željo po zabavi in pokaže vašo razigranost. Ste zelo družabne in pozitivne osebe, ki rade raziskujete. Oranžna barva je lepa in posebna barva ter zelo privlačna za oko.

 

 

LEV: Svetlo blond ali zlata

 

 

 

Če iščete nekaj novega, svežega in mladostnega ter predvsem zapeljivega, je ta barva kot nalašč za vas. Če si ne želite barvati celotne glave, lahko poskusite le s prameni. Poleg tega je blond barva ena izmed najbolj vsakdanjih, a hkrati privlačnih barv, s katerimi ne morete zgrešiti.

 

 

DEVICA: Svetlo modra ali siva

 

 

 

Device ste karakterno zelo umirjenje in z nogami na realnih tleh. Svetlo modra barva las, bi še bolj poudarila vaš karakter. Ste izredno dobri v dajanju nasvetov in velikokrat poveste kakšnega ''modrega.'' Tudi siva barva bi pristajala vaši osebnosti.

 

 

TEHTNICA: Zelena

 

 

 

 

Zelena je sveža barva in tako, kot pri bikih, velja tudi pri devicah za barvo, ki pokaže vašo narave. Če si drznete in jo boste znali nositi, potem je pravi odgovor. Skoraj vsak se bo obrnil za vami - zagotovo!

 

 

ŠKORPIJON: Temno rdeča

 

 

 

Škorpijonke ste zelo samozavestne in rade izstopate v javnosti. Temno rdeča gre skoraj na vsako polt kože in je popularna skoraj vsak letni čas. 

 

 

STRELEC: Divje vijolična

 

 

 

 

Strelke so osebe, ki potrebujejo močno barvo, ki jo lahko izrazijo kar z barvo las. Električno vijolična barva je pravi odgovor za vse prave strelke.

 

KOZOROG: Temno modra

 

 

 

 

 

Kozoroginje boste svojo samozavest izpostavile z drzno, temno modro barvo las. Gre za močno barvo, ki jo znajo nostiti le ženske z močnim karakterjem.

 

 

VODNAR: Svetlo roza

 

 

Vodnarke ste kreativne in imate v sebi ogromno inspiracije, ki bi jo lahko s svetlo roza lasmi le še poudarile. Svetlo roza je IN že kar nekaj časa in se ujema z vsakim tenom kože.

 

 

RIBI: Turkizno zelena

 

 

Ribice ste čustvene in polne emocij. Najboljša barva za vas bi bila turkizno zelena, s katero bi poudarile svojo nežno osebnost.