2 tedna namakajte roke v jabolčni kis in zgodilo se bo tole!

Za vse, ki imate bolečine v sklepih je kis odlična rešitev
Ključne besede:
   jabolčni kis    učinkovitost    zdravje    pomoč    lajšanje    bolečine

Zgodba govori o ženski, ki je 2x - 3x tedensko po 10 - 15 minut svoje roke namakala v kis in občutila neizmerno olajšanje. Trpela je zaradi hudih bolečin v rokah in niti leta jemanja zdravil ji niso pomagala. Trpela je za artritisom in bila pripravljena storiti karkoli, da bi si olajšala bolečine. Zdravnik ji je predlagal rešitev, ki ji je tako rečeno rešila življenje.

 

Ljudje po vsem svetu uživajo jabolčni kis, saj ima neverjetne zdravilne učinke, še posebej v borbi z debelostjo ali diabetesom. Zagotovo pa niste vedeli, da je učinkovit pri lajšanju bolečin v sklepih. Kis je med drugimi zelo dober antioksidant, ki pomaga pri razstrupljanju telesa.

 

 Kis pomaga še pri:

 

- alergijah

- aknah

- povišanemu holesterolu

- bolezni, kot sta gripa in vnetje žrela

- kronična utrujenost

- hujšanje

 

 

Zdravljenje bolečin z jabolčnim kisom

 

Skodelico jabolčnega kisa zmešajte s šestimi enakimi skodelicami tople vode. Potopite roke ali noge v kopel za 20 minut. Če vas bolijo tudi drugi deli telesa, v takšno mešanico potopite manjšo brisačo in naredite iz nje obkladek. Za 20 minut ga položite na obolelo mesto.

 

Masiranje

 

Naredite mešanico iz ene žlice oljčnega olja in dveh žlic jabolčnega kisa. S takšnim zdravilom vsak večer za 20 minut masirajte bolne sklepe in boleče kosti.

 

Zdravilni napitek za urejanje prebave, za hujšanje, za pospešitev metabolizma, za krepitev odpornosti.

 

Priprava napitka:

 

Tri žlice jabolčnega kisa dodajte v 300 ml tople vode. Dodajte še žlico medu, dobro premešajte in popijte pred jedjo trikrat na dan.

 

Jabolčni kis je močan antioksidant in bo očistil vaše telo strupov, uredil bo prebavo in pospešil metabolizem.