Kaj načini poljubljanja razkrivajo o vajinem razmerju?

Sta bolj za poljubčke ali za strastne poljube?
Ključne besede:
   poljubljanje    pomen    način    razmerje    ljubezen

 

Tudi poljubljanje je eden izmed tistih faktorjev, ki o vajini zvezi pove marsikaj. Morda se bosta v teh 6-ih točkah celo našla in odkrila nekaj, česar morda še nista vedela.

 

1. POLJUBČEK

 

Gre za najbolj priljubljeno obliko poljubljanja takoj na začetku novega razmerja. Poljubček se takoj na začetku smatra za nedolžnega, a kaj hitro preraste v kaj več. Lahko bi rekli, da gre za vstopnico, ki pripelje sveži par do strastnih poljubov. Če pa sta s partnerjem skupaj že več časa, pa tovrstni poljubček deluje kot uteha ali zagotovilo, da si stojita ob strani.

 

 

2. POLJUB NA LICE

 

Poljub na lice je znak ljubeznivosti, vljudnosti in predvsem pove, da vam je nekdo všeč. Če ste vi prejemnik tovrstnega poljuba še ne pomeni, da oseba v sebi ne goji do vas posebnih čustev in prav gotovo je, da ste ji všeč. Lahko pa gre le za prijateljstvo, 

 

 

3. DRAMATIČNI POLJUBI

 

 

So strastni, energični in intenzivni. Kažejo predvsem na to, kakšno bo po vsej verjetnosti naše razmerje. Tovrstno poljubljanje imajo najraje moški, ki se še dodatneje vzburijo in pokažejo ženski tista prava čustva.

 

 

4. FRANCOSKI POLJUB

 

Najbolj zaželjen poljub je zagotovo francoski poljub. Gre za poljub, ki je strasten in nam o sebi pove marsikaj. S francoskim poljubom se osebi približaš in odkriješ, če se z njo ujameš. Posebne vibracije, ki jih prejmeš ob tem poljubu ti dajo vedeti, če ti je oseba dejansko všeč ter do nje nekaj čutiš.

 

 

5. POLJUB Z GRIZLJANJEM

 

Igrivi in nežni ugrizi pomenijo, da je vaše spolno življenje zdravo in zabavno. 

 

 

6. DOLG POLJUB Z ZAPRTIMI USTI

 

V svežem odnosu, je to lahko znak, da se v bližni partnerja še ne počutimo najbolj sproščeno, čeprav nam je všeč in si želimo z njim imeti nekaj več. V negativni luči pa bi znal ta poljub naznanjati, da so med vama ''čustveni zidovi.''