Triki, da bodo vaši lasje rastli hitreje

Poskusite, kaj vas pa stane?
Ključne besede:
   lasje    rast    hitro    učinkovito    nasveti    dolgi lasje    zdravje

Vsaka ženska si želi imeti zdrave, močne in sijoče lase, skoraj take kot na naslovni sliki. Pa vendar to ni čisto mogoče, pa tudi ni čisto nemogoče. Z rednim upotštevanjem spodnjih nasvetov bodo vaši lasje ozdraveli in verjemite mi, da se boste čez čas čudili spremembam. 

 

Nasvet: Za nekaj časa pa je dobro, da pospravite likalnik za lase, raznorazne škodljive preparate, ki jih vsakodnevno nanašate na lase in agresivne barve, ki vam bolj kot ne škodujejo.

 

1. Zeleni čaj

 

 

Zeleni čaj je odličen pripravek za hitrejšo rast las, ker vsebuje antioksidante. Lahko ga pijete ali pa celo uporabljate kot dodatek šamponu, losjonu ali drugemu prepraratu za lase.

 

2. Krompir

 

 

Morda se vam ideja ne bo zdelo najbolj mikavna, vendar pomaga. Lase si sperite z vodo, ki ostane v loncu po kuhanju krompirja. Nato si lase umijte s šamponom in nad rezultatom boste navdušeni.

 

3. Olje iz grozdnih pešk

 

 

Toplo olje iz grozdnih pešk pred spanjem vtrite v lasne korenine in pustite. To je dobro, da storite 2x do 3x tedensko.

 

4. Maska iz jajc

 

 

Zmešajte jajce s 50-imi grami olivnega olja. Mešanico nato nanesite na lase in jih zavijte v folijo. Po 1 uri si lase sperite z blagim šamponom in nanje nanesite še balzam. To storite enkrat tedensko.