9 znakov, da vas ima iskreno rad

V obraz vam pove: ''Rad te imam!''
Ključne besede:
   moški    ženske    zveze    iskreno    ljubezen    čustva

Vsi imate v zvezah vzpone in padce ter trenutke, ko se s partnerjem niti videti ne moreta. A vendar se imata kljub temu rada in znata vse te male tegobe skupaj dati čez ter se potem imeti še rajši. Moški so ponavadi tisti, ki svojih čustev ne izražajo naglas in preveč očitno, a ne pomeni, da svoje drage nimajo radi. Poglejte si, 9 znakov, ki povedo, da ste mu v življenju številka 1.

 

 

1. Vpraša vas, kako je potekal vaš dan. Enostavno vprašanje, ki morda ne zveni kot nič posebnega, a osebi pomeni ogromno. To pomeni, da je vašemu partnerju pomembno tudi to, kako se počutite in vam posveča skrb ter pozornost.

 

 

2. Včasih vam odpre tudi vrata avta. Ja, tega več ne vidimo, a vendar se najde moški, ki svoji partnerki še vedno odpre vrata avtomobila. Tovrstni kavalirji želijo ženski pričarati občutek, da je posebna.

 

 

3. Dolgi poljubi in objemi. Samo nekaj sekund več kot običajno in že vam da vedeti, da vas ima rad. Močan dolg objem, v katerem se počutite varne in imate občutek, da vas ne želi spustiti vam, da vedeti, da vas ima zelo rad.

 

 

4. Posluša vas. Ko se pogovarjata, se vam popolnoma posveti in je zbran ter vas posluša, kaj mu govorite. S  tem vam da vedeti, da mu ogromno pomenite in želi slišati vaše želje in občutke.

 

 

5. Pokliče vas tudi, ko vam nima nič pametnega za povedati, le da vas sliši in preveri, da ste dobro.

 

 

6. Daje vam komplimente. Ne gre za to, da vsak z njimi zasipa vsakdan, vendar je pozoren ter vas velikokrat pohvali in vam pove tisto, kar vam pričara nasmeh na obraz.

 

 

7. V javnosti vas drži za roko. Včasih vas rad prime za roko, drugič pa objame okoli ram. Kakorkoli že, ste pokaže, da je na vas ponosen in se z vami rad pokaže v javnosti.

 

 

8. Pošlje vam kratko ljubezensko SMS sporočilce. Občasno vam napiše, da vas ima rad ali pa vam pošlje kakšnega smeška, ki vas nasmeje. To pomeni, da misli na vas in ste z njim ves čas.

 

 

9. V obraz vam pove ''Rad te imam!''