TOP parfumi za letošnjo zimo

Da boste dišale na vsakem koraku
Ključne besede:
   zima    parfumi    top    najlepši    ženska    dišava

Dišava je pomembna vsaki ženski in prav vsaka pripadnica nežnejšega spola rada lepo diši. Če nimate prave ideje, kaj kupiti za darilo ali pa bi si rade same sebi privoščile kakovosten parfum, si pojdite v bližnjo drogerijo pogledati teh 5 dišav. Morda pa vas kera očara ;)

 

 

 

 

1. Black Opium

 

 

 

 

 

V začetku leta 2017 lahko pričakujemo black opium floral shock, ki bo vseboval cvetlične in zelene note. Čez zimo pa nas razvaja black opium, v katerem prevladujejo kava, vanilija, jasmin, rdeči poper in pomaranča. Dišava je kot nalašč za mrzle zimske dni - močnega in polnega vonja.

 

 

2. Shalimar

 

 

 

 

 

Gre za kultno dišavo, s katero ne moremo zgrešiti. Na voljo obstajo več različic, prav vsaka pa ima bogat in prepoznaven vonj, ki temelji na vaniliji, bergamotki in žafranu. S tem vonjem to zimo ne boste zgrešile.

 

 

3. Chanel no. 5

 

 

 

 

 

Ta vonj ne potrebuje posebne predstavitve, saj gre za eno najbolj znanih dišav na svetu. Vonj je bogat, močen in za ženske, ki prisegajo na klasiko. Nosi se ga lahko vse leto in ne samo v zimskem času. Vendar je zima tisti letni čas, ki iz njega izvleče največ, saj v mrazu najbolj prepoznamo vonj vrtnice, jasmina in aldehida.

 

 

4. Eau duelle

 

 

 

 

 

Popoln zimski izbor. V njem se pripletajo vonji vanilije, črnega čaja, žafrana, vsi pa se izjemno subtilno povežejo. Eau duelle namreč spada med niche oz. nišne dišave. To pomeni da gre za ekskluziven, izjemen, originalen in individualen vonj. Ta parfum bi lahko uvrstili med visoko modo med dišavami.

 

 

5. Orchidee vanille

 

 

 

 

S tem parfumom pa vas bodo opazili in vonjali skoraj vsi. Je ena najlepših in najmočnejših dišav, saj diši po orhideji, čokoladi, vaniliji in mandljih.

 

 

 Za več podobnih vsebin kliknite TUKAJ!