HOROSKOP ZA LETO 2017

Kaj nas čaka v novem letu?

V letu 2016 smo imeli priložnost, da začnemo s spremembami pri sebi. Za tiste, ki ste s tem potovanjem odlašali, je dobra novica ta, da je še vedno čas, a vseeno bo potrebno pohiteti, saj prihajajo nove priložnosti in nova spoznanja o nas samih.

 

V letu 2017 bomo najbližje besedi ''ekologija do sebe'' ali EGO – EKOLOGIJA, saj nam bodo dana daljša obdobja čiščenja telesa, duše, odnosov in karmične nesnage, ki se je nakopičila skozi čas.

 

Očistiti zastarele madeže nikoli ni niti prijetno niti lahko in tako kot pri gospodinjenju ob čiščenju nastaja umazana voda, tako je tudi pri čiščenju duše, telesa, odnosov nastaja nesnaga, ki se lahko manifestira na telesni ravni. Ali bolj po domače, ko se odločimo za tovrstno  EGO – EKOLOGIJO, so običajni spremljevalci prehladi, viroze, trdovraten kašelj, bolečine v sklepih in mišicah.

 

Nihče pa ne mara biti v postelji in si vzeti dovolj časa, da se poslovi od nesnage.

In tu je prvo vprašanje, ki vas bo usmerilo v aktivo ali pasivo. Torej, ali si dovolite biti v postelji in si dovolite posloviti se od nesnage?

 

Kot že omenjeno, leto 2017 nam bo dalo več možnosti, nekaj daljših obdobij, kjer lahko pričnemo z EGO – EKOLOGIJO. Če boste neko obdobje za čiščenje preskočili, bo prišla nova možnost. A ne odlašajte do zadnjega, da ne bo namesto znosnega prehlada, kaj bolj kompliciranega.

 

Pogosto se vprašamo, kje začeti s čiščenjem nesnage? Preprosto, tam, kjer nas nekaj najbolj moti. Torej, če se ozremo vase in se vprašamo, kaj je tisto, zaradi česar sem v tem obdobju najbolj obremenjen-a ali žalosten-na, je odgovor preprost.  V vsakomur je seveda drugačen odgovor, saj vsak zase najbolj ve, kaj mu preprečuje, da bi bila stopnja zadovoljstva višja.

 

Če želite, da skupaj analiziramo vaš horoskop, kliknite vedeževalko Fionno Bruss na Facebooku TUKAJ.

 

 

Vse dobro vam želi vaša Fionna!