TEST: Kateri ključ bi izbrali?

Izberite ključ, s katerim bi odklenili zaklad
Ključne besede:
   ključi    osebnost    test    karakter    opis Kateri ključ vam je najbolj všeč?

Kateri ključ vam je najbolj všeč?

Test  pred vami odkriva vašo osebnost. Izberite ključ, kateri vam prvi pade v oko in vam je najbolj všeč. Ne razmišljajte preveč, ampak ga izberite v roku 5 sekund. Izbira ključa vam bo odkrila kakšno zanimivost, ki je morda o sebi še niste vedeli.

 

 

KLJUČ ŠT. 1

 

 

Izbrali ste najenostavnejši in najbolj običajen ključ. To o vas pove, da ste racionalni, stabilni in ne želite trošiti vaše energije za nepomembne stvari. V komunikaciji z drugimi ljudmi ste direktni in jasno poveste, kar imate za povedati. V življenju na prvo mesto postavljate razum in šele potem čustva. Nekateri mislijo, da ste zaprti, vendar ni čisto res, saj je to le del vaše taktike. Možno je, da ste v preteklosti imeli veliko neprijetnih dogodkov, ki so vas sedaj izoblikovali v osebo kakršna ste danes.

 

 

KLJUČ ŠT. 2

 

 

Z vami ni najlažje, saj znate biti zelo strogi do ljudi, ki se vam želijo približati. Ravno iz tega razloga vas nekateri ljudje preizkušajo in vas izzivajo, da bi se vam tako bolj približali. Tudi na delovnem mestu imate radi vse pod kontrolo in radi prevzemate vodilni položaj. Nekateri se vas celo bojijo in v vas vidijo osebo, ki jo morajo spoštovati. Velikokrat se zgodi, da ste strogi tudi do sebe. Dobro je, da čimprej spoznate, da smo vsi krvavi pod kožo in se v življenju malce sprostite.

 

 

 

KLJUČ ŠT. 3

 

 

 

Ste izredno optimistična oseba in vaš moto bi lahko bil: ''Vse kar delam v življenju, delam za svoje dobro.'' Vaš način razmišljanja vam v življenju dobro služi in koristi, a vendar je dobro, da z vašim prevelikim optimizmom malce popazite - da ga ni preveč. Kajti ljudje, ki so preveč optimistični, ne vidijo nevarnosti in velikokrat v življenju tvegajo in s tem posledično ogrožajo sebe in druge.

 

 

 

KLJUČ ŠT. 4

 

 

 

Ste urejena in zelo izvirna oseba. Vaša glava je polna idej in inspiracij. Vaše življenje je pestro in vam prinaša ogromno kreativnosti. V sebi nosite ogromno potenciala. Verjamete vase in v svoje sposobnosti, zato vam v življenju velikokrat uspe. Imate pa tudi svoje slabosti - znate biti leni in čudaški. Prav tako ste polni energije, a jo znate kdaj pa kdaj tudi izgubljati, za nepomembne stvari.

 

 

 

KLJUČ ŠT. 5

 

 

Izbrali ste ključ s katerim lahko odprete katerakoli vrata. To pomeni, da vedno stojite za tistim kar rečete in date vse od sebe, da uresničite tisto, kar si zamislite. Na poti do vašega cilja vas ne zaustavi nič. Ste močna oseba, karizmatična in sposobna rešiti težave v trenutku. Ni vam pomembno, kaj si ljudje mislijo o vas, saj zaupate vase in vaše sposobnosti. Včasih bi bilo dobro le, da priznate napake in kadar nimate prav, ne trdite nasprotno.

 

 

 

KLJUČ ŠT. 6

 

 

 

Ste odločni, radi imate stvari splanirane v naprej in se držite reda ter pravil. Spremembe vam v življenju ne dišijo prav preveč in ste nagnjeni k rutini. Kadar si zadate cilj in vas nekaj pri tem zaustavi, je to za vas izredno stresno. Večkrat bi se morali zaustaviti, vdihniti in si reči: ''Le enkrat se živi!'' Zato je dobro, da včasih malce tvegate in stopite ven iz svojih varnih okvirjev ter prehodite poti, ki so vam neznane. Zagotovo boste spoznali nove razsežnosti, ki vam bodo všeč. Sprostite se!