Kaj o vas razkriva spodnje perilo

Kar 72 % pripadnic ženskega spola najraje poseže po bež perilu
Ključne besede:
   barva    spodnje perilo    ženska    značaj    lastnosti

Če bi sedaj pogledali v svojo omaro in se zazrli v polico s spodnjim perilom, katera barva bi bila tista, ki bi prevladovala? Baje barva spodnejga perila, pove o ženski marsikaj. Angleži pa so s svojo raziskavo potrdili, da naj bi prav barva spodnjega perila razkrivala, s kakšno žensko imajo moški opravka.

 

Psihologinja Donna Dawson je še dodala: ''Vsaka barva spodnjega perila ima svoj značaj in skrivno sporočilo.''

 

 

BEŽ BARVA in KOŽNA BARVA

 

 

Ankete so pokazale, da ženske najraje posežejo po bež barvi in to kar 72 %, na drugo mesto pa sta postavljeni črna in bela. Barvi sta znak stabilnosti in iskrenosti. Ženske, ki rade nosijo perilo bež barve, so odprtega duha, zelo enostavne, sproščene in predvsem samozavestne.

 

 

TOPLE BARVE: RDEČA, ORANŽNA IN RUMENA

 

 

Barve v nas izzovej občutek razburjenosti in vitalnosti, lahko pa tudi povišajo krvni pritisk ter povzročijo hitrejše dihanje in bitje srca. Rdeča barva je tista, ki odkriva energično, strastno in aktivno žensko, ki rada prevzame pobudo. Ženska, ki rada nosi perilo divjih barv, nikoli ne okleva in si vedno vzame čas za tisto, kar si želi. Rdeča barva pa predstavlja tudi negativne lastnosti, saj naj bi bile take ženske velikokrat zelo spremenljivega razpoloženja in občasno z veliko dramatičnimi izpadi. 

 

 

ROZA BARVA

 

 

Ženske, ki imajo rade roza perilo veljajo za romantične in nežne. Potrebujejo veliko pozornosti in še več ljubezni. Za njih celo velja, da težko naredijo prvi korak in to raje prepustijo izbrancu. 

 

 

ČRNO PERILO

 

 

Ženska, ki obožuje črno spodnje perilo, velja za strastno, energično in predvsem erotično. So ženske, ki so močne in samostojne.

 

 

BELA BARVA

 

 

Bela barva spodnjega perila ženske, odkriva njeno nedolžnost in odprtost za nove ideje. Take ženske so velikokrat pripravljene z vami skleniti kompromis in se zelo rade učijo novih stvari.