Karakter se skriva tudi v obliki vaših stopal

Poglejte kakšne oblike stopal imate in preverite, če drži
Ključne besede:
   stopalo    osebnost    ljudje    oblika    prsti    karakter

Karakter človeka je odvisen od marsikaterih lastnosti in velikokrat se kaže tudi navzven. Tokrat smo našli zanimivo študijo, ki se kaže skozi obliko vaših stopal. Preverite, kakšna stopala imate in odkrijte kakšno zanimivost o vašem karakterju.

 

 

Podeželjsko stopalo

 

 

Stopalo je zanimivo, saj so vsi prsti enake dolžine. Običajno so lastniki takšnih stopal zelo sproščeni in mirni ljudje. Zelo ne radi izstopajo in ne želijo biti v središču pozornosti. So ljudje, na katere se lahko vedno zanesete. Tisto kar vam povedo je vedno res in nikoli ne podvomite v to.

 

 

Grško stopalo

 

 

Na tem stopalu je drugi prst najdaljši in bolj izrazit. Palec je manjši od njega in tudi ostali prsti so drug od drugega manjši. Ljudje so zelo entuzijastični in optimistični. Večino časa radi preživljajo med nasmejanimi in dobrovoljnimi ljudmi. Velikokrat pa znajo biti nesrečni in brez razloga otožni - včasih celo, ko je treba iti kupovati obleke.

 

 

Poševno stopalo

 

 

Pri tej obliki je vaš palec največji in vsi ostali manjši en od drugega. To so ljudje, ki znajo biti na trenutke zelo impluzivni in hitro menjujejo razpoloženje. Zelo dobri so v čuvanju skrivnosti, zato jim lahko zaupate marsikaj. So zelo zreli in biti dobri v dajanju nasvetov.

 

 

 Romansko stopalo

 

 

 

To stopalo ima večina ljudi. Palec in prva dva prsta sta enake višine, ostali pa so manjši. Ta stopala odkrivajo družabne osebe, ki se rade družijo med ljudmi s podobnimi interesi in preizkušajo nove stvari. Želijo si uspeha v poslovnem svetu in so radi v središču pozornosti.