''Rada imam svojega fanta, ko pa pride tisti mesec ga sovražim!''

Smešne izpovedi žensk, ko pridejo tisti dnevi v mesecu
Ključne besede:
   ženske    tečnost    tisti dnevi    mensturacija    počutje    obnašanje    smešno

Ko pridejo tisti dnevi v mesecu bi se vse ženske najraje zaprle v sobo in tam ostale dokler ne mine. Spet druge pa to obdobje preživljajo čisto sproščeno in jim mesečno perilo sploh ne pride do živega. Našli smo nekaj izjav žensk, ki so v tistih dnevih popolnoma nerazsodne in skoraj neprepoznavne.

 

 

 

1. Kadar imam mesečno perilo, sem tako zelo tečna, da sploh ne morem živeti. Enkrat sem celo poklicala v službo in rekla, da sem zbolela, saj se v svojih oblačilih nisem počutila seksi. 

 

 

2. Ko imam menstruacijo, se počutim tako zelo osamljeno, da se smilim sama sebi. Tako sem enkrat naročila na dom hrano. Na posodici je pisalo: ''Uživajte v hrani!'' Zjokala sem se, saj je bilo to najlepša stvar, ki sem jo slišala oz. prebrala tisti dan.

 

 

3. Prejšnji mesec, ko sem imela zopet ''rdeče'' dneve, sem tako zelo jokala, da mi je zmanjkalo solz. Imela sem črne misli, da me mož vara. Na koncu ugotovim, da niti nimam moža.

 

 

4. Ko imam občutek, da bo zmanjkalo hrane v hladilniku in bom ostala lačna, postanem panična. Zapravila bi milijone, samo da bi napolnila hladilnik.

 

 

5. Ko imam menstruacijo poslušam najbolj žalostne pesmi in si predstavljam najbolj grozne scenarije. Tako sama sebe spravljam v obup brez razloga.

 

6. Včasih imam tako grozne dneve, da se zjokam že, če kupim napačno mleko v trgovini.

 

 

7. Zelo imam rada svojega fanta, a ko pride tisti dan v mesecu, je moj najhujši sovražnik.

 

 

8. Nonstop mislim le na hrano. Nonstop.

 

 

9. Kričim brez razloga in sem tečna za vsako malenkost. Zadnjič me je zmotilo, ker je hčeri na tla padla žlica. Sploh nisem prišla k sebi, tako me je prizadelo.

 

 

10. Cel dan preležim v postelji in razmišljam le o tem, kako zelo me vse boli. Ne želim videti nobenega. Včasih niti svojih otrok, da o možu sploh ne govorim.