8 stvari, ki se jih morate naučiti od moških

Biti popolnoma sproščene ali po moško rečeno ''Da vam dol visi za cel svet''
Ključne besede:
   moški    lastnosti    učenje    uživanje    ženske    oponašanje

Kljub temu da moški v vaših očeh veljajo za komplicirana bitja, ki jih ne znate prebrati, se motite. V bistvu so le preveč preprosti in ravno to človeka zmede. Čeprav ne gre življenja vedno jemati lahkotno, imajo v nekaterih primerih popolnoma prav in kaj večkrat bi jim morale slediti. Ne delajte iz muhe slona in si ne povzročajte sivih las takrat, ko to sploh ni potrebno. 

 

 

Torej drage dame, poglejte pripadnike moškega spola in se od njih naučite:

 

1. Misliti le nase

 

Moški znajo biti na trenutke malce preveč sebični, kar ni ravno najboljše ampak, ker so moški jim to nihče ne zameri. Radi gledajo nase in si naredijo tako, da jim bo dobro. Poglejmo si primer uporabe wc-ja. Ne glede na to, da vas morda mudi na potrebo ali pa morate nujno nekam iti, sedijo na školjki in ne gledajo na čas. Tisti trenutek se pač ne pustijo motiti.

 

 

2. Kdaj pa kdaj tudi zboleti in obležati

 

Ženska včasih preprosto nima časa, da bi zbolela. Otroci, kuhanje, služba, pospravljanje in kup enih obveznosti, ki ji nikakor ne pustijo, da se uleže in privošči tisti počitek. Moški bo to naredil drugače. Ko bo začel malce pokašljevati ali se ga bo lotil prehlad, se bo enostavno ulegel in za dva dni ostal popolnoma izoliran. Takrat ga ne gane nič, razen, če bi se zgodil potres.

 

 

3. Biti popolnoma sproščene ali po moško rečeno ''Da vam dol visi za cel svet''

 

 

Moški se večine stvari lotijo sproščeno, brez prevelikega stresa in mislijo, da jim morda ne uspe. Ravno zato jim uspe večkrat, saj ne razmišljajo o tem, kako ga bodo polomili, ampak le o tem, da jim bo zagotovo uspelo. Samozavest serijsko.

 

 

 

 

4. Sekirati se samo takrat, ko je res nujno potrebno

 

Moškim, je to položeno v zibko. Medtem, ko se ženska sekira za majhne stvari, ki so včasih nepomembne in sploh še niso na vidiku, se on sekira takrat, ko se dejansko pojavijo pred njim ali se že dogajajo. Takrat bo ukrepal ali pa bo preprosto pustil, da gre mimo.

 

 

5. Stati za tistim, kar rečete

 

Ženska hitro spremeni mnenje ali v nekem trenutku postane popolnoma neodločna. Moški te navade nima. Ko se za nekaj odloči za tem stoji in ponavadi se izkaže za uspešno. Prav tako ne poznajo govorjenja med vrsticami, ampak preprosto povedo kar mislijo. Torej, če ste lačne, povejte to na glas in ne po ovinkih kot ponavadi: ''Dragi, a bi ti mogoče kaj jedel?'' 

 

 

6. Ljubiti svoje telo

 

Rad ga ima in se ne sekira preveč, če mu je morda zrasel trebuh ali pa je preveč poraščen. Ko se v svoji koži ne bo počutil udobno o tem ne bo tarnal, ampak se bo tega lotil in naredil tako, da bo zadovoljen. Brez drame in prebiranja člankov o tem: Kako najhitreje shujšati.

 

 

7. Biti tiho

 

 

Ženska je zelo težko tiho tudi takrat, ko nima dejasnko nič pametnega za povedati. Nepotrebno troši energijo in sama sebe spravlja v stres. 

 

 

8. Da si večkrat rečete: ''Ma briga me!''

 

Polili ste si novo srajco in zdi se vam, da se vam je uničil svet. Ves dan boste zaradi tega slabe volje in kar ne boste se znali sprostiti. Za božjo voljo! Moški, bi se jo preprosto slekel, vrgel v koš in živel z nasmehom na obrazu dalje ali pa si preprosto odprl hladen pir. Za srajco gre in ne za smrtno obsodbo!

 

 

9. Preprosto se izklopiti

 

No, da vas slišimo drage dame. Kdo od vaju prej zaspi. Vi ali on?