GANLJIVO: Slepa psička izgubila vse in našla ljubezen

18-letna psička je izgubila dom, lastnika in na koncu tudi vid
Ključne besede:
   ganljivo    pes    slep    zavetišče    izguba    žalost    muneca Elaine je takoj vzljubila malo Muneco

Elaine je takoj vzljubila malo Muneco

Slika včasih pokaže več kot tistoč besed in prav tako je tudi tukaj. 18-letna psička po imenu Muneca je bila dodeljena v zavetišče Baldwin Park Animal Care Center v Los Angelesu potem, ko je izgubila čisto vse – dom, lastnika in na koncu tudi vid. 

 

Žalostna zgodba je nemudoma obkrožila splet in v ljudeh vzbudila sočutje. V zavetišče, kje se je nahajala psička je namreč vstopila prostovoljka Elaine Seamans in zgodila se je obojestranska ljubezen na prvi pogled. Ko jo je štirinožna kosmatinka vsa zanemarjena in polna bolh zagledala, ji je skočila v objem in si najverjetneje zaželela, da bi tam ostala za vedno. 

 

 

Elaine je namreč oseba, ki ljubi živali in jim želi nuditi vso ljubezen, ki jim jo primankuje. Kljub temu da je bila psička Muneca zanemarjena, jo je objela in se ni prav nič menila za to. Močno jo je privila k sebi in ji dala vedeti, da ni sama. Vsi, ki Elaine poznajo pravijo, da ima prav posebno energijo in poseben čut za živali in takoj začutijo tudi one. 

 

Slika, kako Elaine objema psičko je takoj obkrožila splet, potem, ko je vse skupaj v objektiv ujel John Hwang, ki se je tistega dne prav tako ustavil v zavetišču in videl, ta nepopisljivo ganljiv trenutek. Vse skupaj je neumudoma fotografiral in želel s tem najti ljubeče ljudi za ubogo Muneco. 

 

 

Slika je takoj navdušila javnost in psička je po dveh dneh zapustila zavetišče. Bila je odpeljana k veternarju v San Diego, kjer so jo oskrbeli, zdaj pa potrpežljivo čaka na nove ljubeče skrbnike in topel dom.