13 dokazov, da je vajina zveza trdna

Kljub prepirom se imata neizmerno rada
Ključne besede:
   par    lastnosti    trdnost    razmerje    zaljubljenost    dokazi    uspeh

Ste se kdaj vprašali, kaj pomeni biti trdna zveza? No, razlogov je seveda veliko in prav vsak par ima nekaj svojih. Dokler sta drug zraven drugega srečna in se imata brezpogojno rada, so vse skrbi odveč. A kljub temu obstaja nekaj vzorcev, ki jih trdna razmerja imajo in tukaj vam jih predstavljamo 13:

 

 

1. Kljub prepirom se imata neizmerno rada

 

Vsak par se mora kdaj pa kdaj tudi skregati, saj je potem njuna zveza še bolj trdna. Zato ni nič narobe, če se vsake toliko drug na drugega razjezita in se imata potem, ko se pobotata še rajši. V mislih imamo seveda nedolžne prepire, z malce trme in kujanja čez noč, nikakor pa ne nasilja ter grdih žaljivih besed.

 

 

2. Prijatelji vaju radi vidijo skupaj

 

Kadar se pojavita skupaj izžarevata tisto pravo energijo, kateri se ne želi izogniti nihče. Veliko parov je namreč, tudi takih, da, ko so skupaj radi zanetijo prepir in nepotrebno slabo voljo, kar pa družbi, ki se je prišla zabavat, nikakor ne sede. Torej, če sta skupaj prava energijska bomba in to opazijo tudi vajini prijatelji, potem skoraj ni razloga za skrb. Saj veste, da so zunanji opazovalci tisti, ki najprej opazijo težave in škripajoča razmerja.

 

 

3. Učita se drug od drugega

 

Nista tekmovalna in zelo rada se učita drug od drugega. Rada izvesta kaj novega in se naučita kakšnih novih znanj. To pomeni, da se ne podcenjujeta, ampak se cenita in sta se pripravljena poslušati ter tudi partnerju dati možnost, da vam pokaže kaj zna.

 

 

4. Pustita si svobodo

 

Zelo pomemben člen v vseh zvezah. Kljub temu da sta par, to ne pomeni, da morata 24 ur na dan preživeti skupaj in si dihati za ovratnik. Prav je, da imata svobodo, svoje življenje ter počneta tisto, kar vaju veseli, tudi ko nista skupaj. Naj gre za druženje s prijatelji, zabavo ali različne hobije. To je odnos zdravega razmerja, da si pustita početi tisto, kar vaju veseli in se pri tem tudi podpirata.

 

 

5. Nikoli vama ni nič težko storiti drug za drugega

 

Tudi, ko ste najbolj utrujeni ter morda nimate obilice časa, si za ljubljeno osebo vedno vzamete čas. Ne iščete izgovorov, ampak se prilagodite in najdete v dnevu tisto minuto, da se uspeta videti. Seveda, to ne pomeni, da morate zdaj vstajati ob 3-eh ponoči in hoditi ven med službenim časom. A vendar, če vas partner lepo prosi in vas potrebuje, boste naredili vse, da ga vidite. Kljub obveznostim, ki jih imate boste naredil prostor za tisto stvar, ki je najbolj pomembna - za dragocen čas z vašim partnerjem. 

 

 

 

 

 

6. Včasih drug drugemu ušpičita kakšno neumnost

 

 

Nedolžne neumnosti, ki vaju bodo nasmejale so vedno dobrodošle. Prav je, da se poznata do te mere, da tovrstne neumnosti ne pripeljejo do krega ali še česa hujšega. Naredite tisto, kar veste, da partnerja ne bo razjezilo in bo na njegovemu obrazu pustilo nasmeh.

 

 

7. Ne ignorirata se, ampak si vse povesta v obraz

 

Ignor najbolj boli in to ve vsak, ki ga je že kdaj izkusil. Ko se ti po glavi roji tisoč vprašanj, ne veš kaj je prav in kaj ni, oseba pa te ignorira ter te pusti tavati v dvomih. In, če veljata za par, ki se lahko pohvali s trdno zvezo, potem tega ne poznata. Vedno si vse povesta v obraz in zadeve, ki vaju motijo razčistita takoj. 

 

 

8. Nikoli vama ni težavno plačati - enkrat jaz, drugič on

 

Ko gresta skupaj v restavracijo, v kino, na morje ali nekam na izlet, ni prav nobenemu od vaju težko plačati. Ker oba služita in sta par, si delita tudi to. Seveda je prav, da se še vedno držimo stare šole - tisti, ki povabi tudi plača. Nikoli pa ni dobro, da potem to očitate in partnerju mečete naprej, češ koliko ste morali plačati za njegov hamburger medtem, ko je vaša solata stala polovico manj. Tega v zdravih razmerjih preprosto ni. 

 

 

9. Včasih se pokličeta čisto za brezveze

 

Pari, ki imajo zdravo razmerje se pokličejo tudi brez razloga. Radi slišijo glas drug drugega in preverijo, če ste dobro. Ne potrebujejo od vas izvedeti določenih stvari ali pa vas prositi za nekaj. Preprosto se pokličeta, ker se imata rada, pa čeprav pogovor traja le 10 sekund in je čisto brez pomena.

 

 

10. Tudi, ko sta najbolj neurejena sta si všeč in se privlačita

 

Razmršeni lasje, obraz brez ličil, stara razvlečena trenirka in strgane nogavice? No, večina nosi takšen ''stajling'' za doma in prav vsak lahko potrdi, da bolj sproščujočega ni. In če se v tem počutite sproščeni tudi pred svojim partnerjem ter vas še vedno gleda z istimi očmi, kot kadar se oblečete seksi, potem je to tisto pravo. Kajti on ljubi vas in ne vaših oblek ali pričeske. Nič pa ni narobe, če si zvezo popestrita z raznoraznimi kostumi, ki pa jih morata seveda odobravati oba.

 

 

11. Poslušata drug drugega

 

Znata se poslušati in se potem pogovoriti. Ko je pač čas za pogovor, sta popolnoma zbrana in z mislimi pri stvari. Tako je vajina zveza vedno v koraku s časom in skoraj nikoli si ne mečeta pod nos: ''Že 100x sem ti povedala!'' Seveda se občasno zgodi, da se ne poslušata, a vendar imata nasplošno posluh drug za drugega in tudi točno vesta, kaj si želita in kaj imata rada.

 

 

13. Najraje imata, ko se skupaj uležeta in se stisneta drug 

 

Res, da seks predstavlja veliko večino v zvezi, ni pa vse. Veliko več pomeni tudi iskren objem in nekdo, ki te ima neizmerno rad ter je tam, ko ga potrebuješ. Včasih ležanje drug ob drugem in pogovor o tem, kakšen dan sta imela prav tako zaleže ter vaju še bolj poveže. Tisti pari, ki so že dlje časa skupaj zagotovo vedo, kaj mislimo.