Dvojkina poletna patrulja

Najboljša osvežitev v Ljubljani

Tudi letos poleti je na cesti najboljša in najbolj prijazna osvežitev v Ljubljani. Po vseh cestah v Ljubljani te lahko ujameta T-Roca Radia 2 s prijazno ekipo in super osvežitvijo. 

Dobro glej na cesto in če opaziš Dvojkino poletno patruljo, nam potrobi in takoj te osvežimo :) 

Lahko pa nam tudi pišeš na info@radio2.si in poveš, kje naj te obišče Dvojkina poletna patrulja z osvežitvijo. 

 

V Dvojkini poletni patrulji so z nami: 

 

 

Pašteta Kekec - edina prava pašteta

 

Samo ena je tista TA prava - KEKEC pašteta. Zaznamujeta jo dolga tradicija in skrbna receptura, ki se je prenašala iz roda v rod in danes s številnimi okusi navdušuje vse generacije.

 

V novi preobleki sledi sloganu: “Odpri s srcem, namaži z ljubeznijo” in nas popelje desetletja nazaj v preteklost, ko so v njej uživali tudi z nekaj dni starim hlebcem.

Nič drugače ni danes, ko zagrizemo v sveže pečen kos kruha in z zadnjo skorjo pomažemo embalažo.

 

Blagovna znamka Kekec sledi visokim standardom, pri čemer največ pozornosti posveča skrbno dodelani recepturi in mesu najvišje kakovosti. Večletni trud je tudi obrodil sadove v obliki priznanj AGRA, ki jih Kekec paštete prejemajo že od leta 2012.

 

Od leta 2015 je v popolni lasti družinskega podjetja Osem d.o.o., pod vodstvom direktorja Miroslava Flisarja. Družina Flisar verjame v prihodnost blagovne znamke in s srcem ustvarja, kar vi vsak dan mažete z ljubeznijo.


Več na www.kekec.si

 

Mbills - tvoja edina pametna denarnica

 

 

Plačuj enostavno, prihrani in imej popoln nadzor nad svojimi financami z mBills – tvojo edino pametno denarnico. Z mBills lahko s telefonom plačuješ kadarkoli, kjerkoli in komurkoli. Ne glede na to pri kateri banki imaš odprt račun. Mega!

 

 Prihranek 2 % od vsakega nakupa z aplikacijo.

 

Plačilo položnic in e-računov brez provizije.

 

Uporabo kartice mBills Mastercard po svetu in na spletu, ki jo povežeš tudi s svojo pametno uro AppleGarmin ali Fitbit in plačuješ kar z njo.

 

 Upravljanje kartice mBills Mastercard kar s svojega mobilnega telefona. Sam/-a si lahko spremeniš pin ali blokiraš kartico v aplikaciji brez zamudnega obiska svoje banke.

 

 Plačilo goriva na Petrolu s slikanjem QR kode ob ročkah na agregatu, brez vstopa v poslovalnico.

 

 Skupno denarnico za skupne stroške s partnerjem, cimri, prijatelji.

 

 Shranjene račune v aplikaciji tudi za 1 leto nazaj z vso analitiko potrošnje.

 

… in še mnogo več.

 

 

Plačuj pametno. Plačuj z mBills. 

 

Tvoja edina pametna denarnica.

 

Voda Costella - neposredno z izvira na obrobju pragozda v občini Kostel

Polnilnica Costelle se nahaja na obrobju ostankov pragozda, v občini Kostel. V osrčju neokrnjene narave doline Kolpe črpamo naravno mineralno vodo iz 100 m globoke vrtine. V nasprotju z drugimi vodami je naša mineralna voda nefiltrirana. Vodi ničesar ne dodajamo ali odvzemamo. Taka kot jo dobimo iz izvira je tudi ustekleničena. Celoten postopek polnjenja in kakovost vode redno preverjata Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje, hrano ter ostale priznane domače in mednarodne inštitucije. V polnilnici polnimo plastenke (0.5l, 1.5l), stekleno embalažo (0.25l in 0.75l) in galone (18.9l). Na trgu nastopamo z naslednjimi blagovnimi znamkami: naravna mineralna voda Costella, eCostella in vode različnih okusov.

Costella naravna mineralna voda je polnjena v steklenicah z značilno obliko. Ta oblika ima za območje iz katerega Costella izhaja velik kulturno zgodovinski pomen. Oblika Costelline steklenice predstavlja Kostelčanke, ki so v preteklosti s posebnimi posodami hodile k reki Kolpi po vodo. Le-to so nato na glavi prenašale do svojih vasi.

 

Klikni na www.costella.si

 

Predvajaj.si 

 

Bliža se čas počitnic in z njim sproščeno uživanje na izbrani destinaciji. Za res brezskrben dopust so poskrbeli v podjetju Softnet s spletno televizijo Predvajaj.si. Več kot 100 televizijskih programov, 94 radijskih postaj in popolnoma vse športne postaje lahko po novem spremljate v vseh državah Evropske unije. Tako imate svojo najljubšo televizijsko vsebino, oddajo ali športno tekmo na dosegu roke tudi na oddihu.

Spletna televizija Predvajaj.si vam omogoča spremljanje vaših najljubših televizijskih kanalov kjerkoli in kadarkoli. Uporabnikom je omogočen 7-dnevni časovni zamik.

 

Vstopni podatki veljajo za kar 3 osebe, saj se z istim uporabniških imenom in geslom lahko prijavite na kar 3 napravah (telefon, tablica ali televizija).

Predvajaj.si omogoča BREZPLAČNO ustvarjanje večih profilov. Nastavite otroški profil, kjer bodo lahko vaši otroci uživali v družbi najljubših vsebin in risanih junakov. Predvajaj.si bo vašemu malčku samodejno priporočal risanke in oddaje, ki jih rad gleda.

 

 

Aplikacijo Predvajaj.si lahko najdete na Google Play, v App store-u, v Huawei Gallery App ali pa spremljate na spletni strani Predvajaj.si, na LG smart TV, na Samsung smart TV, na Hisense TV ter na Amazon Fire TV.

 

AC Kondor - vozila in zastopstvo za Moon (sončne elektrarne, hranilniki energije in električne polnilnice)

 

AC Kondor, pooblaščeni prodajalec in serviser VW osebnih in VW Gospodarskih vozil, smo tudi zastopnik podjetja Moon za sončne elektrarne, hranilnike energije in električne polnilnice.

Naša ponudba obsega vsa vozila znamke Volkswagen. Na šeststo kvadratnih metrih razstavnega salona si lahko ogledate najnovejše modele osebnih in gospodarskih vozil Volkswagen.

V AC Kondorju želimo zagotoviti izjemno zadovoljstvo na področju mobilnosti naših strank. Prijazno in strokovno svetujemo pri nakupu ali vzdrževanju vozila. Na sam vrh tovrstnih ponudnikov se uvrščamo z osebnim pristopom in odlično kakovostjo naslednjih storitev:

- Svetovanje, testne vožnje, prodaja novih osebnih in gospodarskih vozil Volkswagen

- Prodaja rabljenih vozil vseh znamk

- Cenitev in odkup rabljenih vozil

- Financiranje in poslovni najem

- Servis za vozila vseh znamk

- Vzdrževanje in diagnostika

- Cenitev poškodovanega vozila, karoserijska popravila in lakiranje vozil vseh znamk

-Popravilo poškodb toče

-Zamenjava in popravilo avtostekel

-Prodaja nadomestnih delov

- Nakup, menjava in hramba pnevmatik

-Najsodobnejša 3D nastavitev podvozja

-Nadomestna mobilnost in storitev »door to door«

 

- Nega vozil vseh znamk

Več na www.ac-kondor.si

 

 

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2