Ne boš verjel, kako je bila videti Celine Dion na svoj poročni dan! Poglej, kaj je nosila na glavi!

Celine je bila močno navezana na svojega moža, ki je umrl leta 2016
Ključne besede:
   Celine Dion    pevka    poroka    glasbenica    družina    Rene    kariera    ljubezen

Celine Dion in njen pokojni mož René Angelil sta dolga leta navduševala oboževalce kot par in s svojim 21-letnim zakonom dokazala, da se zares ljubita ter skupaj lahko premagata vse ovire, ki jima jih je postavljala kariera. 

 

V Vogue so pred časom objavili fotografije njune poroke, ko sta 17. decembra 1994 dahnila usodni da. Poročila sta se v baziliki Notre-Dame v Montrealu, poroka pa je bila prava zimska pravljica. Pevka je nosila glamurozno poročno obleko, ki sta jo oblikovala Mirella in Steve Gentile. Nosila je 6 metrov dolgo vlečko, katero so krasile čipke in kristali, ki so oblikovalcema vzeli več 1000 ur dela.

 

Piko na i pa je zagotovo naredilo njeno neobičajno okrasje na glavi iz 2000 kristalov Swarovski, tehtalo pa je več kot 3 kilograme.

 

Na glavi je nosila 3 kilograme težko okrasje

 

Kako se je začela njuna ljubezenska romanca?

 

Ko je imela Celine 12 let je ob podpori svojih 13 bratov in sester poslala svoj prvi demo posnetek Renéju Angelilu, kanadskemu glasbenemu producentu, vodji talentov in pevcu. Od takrat naprej se je med njima spletla močna vez in Angelil ni nikoli več prenehal skrbeti za kariero, takrat še mlade čudežne deklice z izjemnimi pevskimi sposobnostmi. 

 

Ko je Celine dopolnila 19 let, pa sta spoznala, da sta več kot le pevka in njen producent. Med njima je bilo kar 26 let razlike, zato sta razmerje dolgo časa skrivala. Njena mati je zelo nasprotovala razmerju s starejšim moškim, a je ni poslušala in sledila svojemu srcu, za kar se je kasneje izkazalo, da je imela prav.

 

 

Na poročni dan je blestela v glamurozni obleki

 

René pa je leta 1998 zbolel za rakom na grlu in leta 2000 tudi ozdravel. Za novo tisočletje in dobro novico sta v Las Vegasu obnovila svoje zaobljube.  Naslednje leto sta dobila prvega otroka Renéja-Charlesa, leta 2010 pa še dvojčka Eddyja in Nelsona. René-Charles ima danes že 21 let in je zaplaval v igralske vode, dvojčka pa imata 11 let.

 

Celine s sinovi

 

Kaj se s Celine dogaja danes?

 

Pevka ima precej zdravstvenih težav. Meseca januarja 2022 so javili, da je morala odpovedati vse koncerte, ki bi se morali zgoditi v tem in naslednjem mesecu. 53-letna kanadska pevka Celine Dion je morala znova prestaviti že davno nazaj napovedano turnejo Courage, saj ima hude zdravstvene težave. Že oktobra lani bi morala imeti številne koncerte v Las Vegasu, a je bila prešibka. Mnogi so mnenja, da se ji je zdravstveno stanje poslabšalo leta 2016, ko ji je umrl mož, na katerega je bila močno navezana.

 

 

 

Že nekaj časa nazaj, ko se je zvezdnica pojavila v javnosti, se je začelo šušljati, da z njenim zdravjem nekaj ne bo v redu, saj je bila čisto shirana. A očitno so zdravstvene težave zdaj privrele na plano in se bori s hudimi bolečinami -neznosnimi mišičnimi krči. 

 

''Res sem upala, da se bom počutila dovolj dobro, a kot kaže, bom morala biti bolj potrpežljiva in upoštevati režim, ki so mi ga predpisali zdravniki,'' je sporočila oboževalcem na družbenih omrežjih in dodala, da je za vsakim koncertom ogromno priprav in organizacije. 

 

''Bolj kot vse si želim ozdraveti, verjetno z vsemi vami delim tudi želje po čimprejšnjem koncu te pandemije. Komaj čakam, da znova stopim na oder,'' je še sporočila.