7 znakov, da so v vaši bližini angeli

Imate kdaj občutek, da niste sami?
Ključne besede:
   znaki    angeli    ljudje    nadnaravno    nepojasnjeno

Angeli so duhovni čuvaji, ki pazijo na ljudi in poskrbijo, da se v njihovem življenju zgodi čimveč pozitivnih stvari. So nevidna sila, ki jo ni moč videti ali otipati. 

Lahko bi rekli, da so angeli bitja, ki se ljudem javljajo subtilno in le tisti, ki so na te reči pozorni lahko opazijo, da imajo nekoga, ki venomer pazi na njih.

 

Spletna stran Social Consciousness je napisala 7 znakov, ki naj bi potrdili, da je angel v vaši bližini.

 

 

1. Spreminjanje temperature

 

Soba v kateri se nahajate, kar naenkrat spremeni temperaturo. Za trenutek se vam zazdi, da vam je prevroče ali pa morda celo prehladno. To se zgodi zato, ker so angelske vibracije zelo močne in upočasnijo ali pa pospešijo molekule v zraku, te pa posledično spremenijo temperaturo. 

 

 

2. Nepojasnjen dišeč vonj

 

Ste že bili kdaj doma, ko ste zavohali nekakšen nepojasnjen vonj? Dišeče arome, ki so bile za vaše čute nadvse prijetne, pa si jih niste znali razložiti? To je prisotnost angelov, ki pridejo v vašo bližino z vonji, ki niso primerljivi z ničemer.

 

 

3. Zvok, kot da nekdo ''mrmlja''

 

Včasih se vam celo zgodi, da imate presluhe in vam je popolnoma nejasno od kod prihajajo. To so zvoki, ki so nerazločni in spominjajo na neko ''mrmljanje'', ki se ga ne da zastopiti. Sliši se, da prihaja nekje od daleč, a vendar dovolj blizu, da zaznate njegov ton.

 

 

4. Različne barve svetlobe

 

Tukaj je govora o različnih svetlobah, ki jih zazna vaše oko. Drugi okoli vas tega ne bodo videli, zato ker je namenjeno le vam. Včasih se vam bo zdelo, da vam nekaj pleše pred očmi ali pa je svetloba drugačna kot ponavadi. To pomeni, da se vam želijo angeli približati.

 

 

5. Kar od nekje se pojavi perje

 

Najbolj zanimivo je, če se perje pojavi znotraj vašega doma. Če nimate posteljnine iz perja ali nobenih stvari od koder bi perje lahko priletelo, je lahko to znak, katerega so vam poslali angeli.

Prav tako vam lahko signale pošlje zunaj. Če v bližini ni ptice in se pred vami kar naenkrat znajde perje, bi lahko bil kar dober znak, da pazijo na vas.

 

 

6. Komunikacija skozi sanje

 

Velikokrat se zgodi, da ponoči nekaj sanjate, zjutraj pa se tega ne spomnite več. Kljub temu se počutite lažje in zdi se vam, da ste bolj sigurni sami vase. Kot bi se nekaj premaknilo v vas in v tisti dan zakorakate z obilico dobre volje in vneme.

 

 

7. Občutek, da niste sami

 

Zagotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili popolnoma sami, pa ste vendarle imeli občutek, da se v vaši bližini nahaja še nekdo. Občutek je bil malce nelagoden, a mu niste posvečali prevelike pozornosti. To je prisotnost angelov, ki s svojo energijo povzročijo vibracije, ki jih lahko zaznate takoj, ko se pojavijo med vami.