Hipnoterapevtka Nina Smole: ''S hipnozo se da urediti popolnoma vse, če si človek to želi''

Kako deluje hipnoza in zakaj se ljudje običajno odločajo zanjo
Ključne besede:
   Nina Smole    hipnoterapevtka    Radio 2    gost    delo    opis    hipnoterapija    hipnoza
Nina Smole o hipnozi in o tem, kako deluje:

Voditeljica Sanja Brezočnik je danes v studiu Radia 2 gostila hipnoterapevtko Nino Smole iz Hipno Centra Grilc. Je certificirana SDI trenerka, trenerka javnega nastopanja in obvladovanja stresa, certificirana hipnoterapevtka ter organizatorka dogodkov.

 

V hipnoterapijo jo je zapeljala močna želja pomagati ljudem in razvijati njihov skriti potencial. Je zanesljiva, komunikativna in sočutna oseba. Močno verjame, da nas le trud in vložena energija pripeljeta do cilja, v katerem lahko uživamo in na naši poti nič ni samoumevno.  Ker je tudi trenerka javnega nastopanja in obvladovanja stresa, se odlično znajde tudi pri delu s skupinami.

 

Lahko s hipnoterapijo SHUJŠAMO? Lahko prenehamo kaditi? Kakšne so nevarnosti?

 

S Sanjo sta se dotaknili vsakdanjih primerov, ki težijo posameznika in razmišlja o tem, kako bi svoje življenje spremenil na bolje, a ne najde prave poti. Na vprašanje ali lahko s hipnozo shujšamo, prenehamo kaditi ali si prenehamo gristi nohte, pa Nina pravi, da je vse mogoče, a le če tisti, ki ga hipnotizira verjame v to ter si to resnično želi.

 

Razložila je, kako deluje hipnoza in zakaj se običajno ljudje odločajo zanjo. Prav tako sta se pogovorili o ljudeh, ki imajo strah pred hipnozo in zakaj se ne želijo hipnotizirati. Gre lahko sploh kaj narobe? Prisluhni pogovoru!

 

Več o Nini Smole, njenem delu in kako vstopiti v kontakt z njo pa izveste TUKAJ!