To so sanje, ki jih ne smete ignorirati: Se vam kdaj v njih pojavi teh 9 stvari?

Vaša podzavest vam nekaj sporoča ...
Ključne besede:
   sanje    sporočilo    podzavest    nočna mora    spanje

S sanjami vam vaša podzavest nekaj sporoča, napoveduje, vas opozarja. Prav zato velja nekaterim posvetiti posebno pozornost. Poglejte, katerih nočnih slik ne smete ignorirati.

 

Škatle

 

Skrivnost, prikrivanje, razočaranje. Če ste sanjali o škatlah, vam podzavest sporoča, da vam nekdo nekaj prikriva ali da morda nekaj nekomu prekrivate vi. Sanje vas v tem primeru opozarjajo, da je čas, da razkrijete skrivnosti. Če v sanjah pogledate v škatlo in je ta prazna, vas čaka razočaranje.

 

Mravlje

 

Podpora, težko delo, razdražljivost. Sanje o mravljah ali drugih žuželkah lahko pomenijo, da vas v vsakodnevnem življenju nekaj moti oziroma muči. Skozi take sanje vam podzavest sporoča, da se morate s temi težavami soočiti in ne dopuščati, da se kopičijo. Mravlje so prav tako znak vašega prepričanja, da skupno delo zagotavlja najboljše rezultate ter da cenite odnos s prijatelji in z družino.

 

Padanje

 

Izguba nadzora, nevarnost, tesnoba. Zelo pogoste sanje, ki vas opozarjajo, da se v vašem življenju nekaj izmika nadzoru. Morda se bojite neuspeha in vam ta strah preprečuje, da bi si drznili tvegati. Če se te sanje pogosto pojavljajo, ste v velikem stresu, zato razmislite o kateri od tehnik sproščanja (meditacija, joga).

 

Mačke

 

Ženstvenost, duhovnost, moč. Če sanjate o mačkah to pomeni, da se morate povezati s svojo ženstvenostjo ali poglobiti zvezo s prijateljicami. Če se mačke nenadoma pojavijo v sanjah, začnite graditi samozavest.

 

Lasje

 

Spolnost, status, svoboda. Če sanjate o laseh, imate težave s sprejemanjem svoje seksualnosti. Lasje simbolizirajo tudi željo po povezovanju z drugimi ne glede na spol in namen. Lahko gre za prijatelje, sorodnike ali kolege. Če sanjate dolge lase, hrepenite po svobodi. Morda je čas, da se rešite nekaterih bremen iz preteklosti, ki vas ovirajo na poti do sreče.

 

Goli v javnosti

 

Obsojanje, ranljivost, dvom. Večina je vsaj enkrat v življenju sanjala, da je bila gola v javnosti. Sanje simbolizirajo strah pred obsojanjem. Čeprav ranljivosti nočete priznati, je prav odkrivanje te način, s katerim jo boste premagali. Končni cilj je sprejemanje sebe takih, kot ste. Vaša zavest vam želi s temi sanjami sporočiti, da ste lahko ponosni nase in da je skrajni čas, da se tega začnete zavedati.

 

Voda

 

Ambicije, tveganje, čustva. Sanje o vodi nakazujejo, da ste oseba, ki rada tvega in bi želeli tvegati več. Imate velike cilje in vaša podzavest vam govori, da ste pripravljeni na velike spremembe v življenju. Zapomnite si, da lahko dobite, kar si želite le, če poskusite. Če sanjate vodo, prav tako pomeni, da vas obdajajo močna čustva in da si včasih želite bolj preprostega življenja. 

 

Pot

 

Usoda, potovanje, preprostost. Če sanjate samo eno ulico ali pot vam podzavest sporoča, da poenostavite zadeve. Poskušajte iz življenja pregnati dramo. Raje kot da imate odprtih nešteto nerešenih zadev, se osredotočite na eno stvar in se podajte na načrtovano potovanje, ki se bo na koncu nedvomno dobro zaključilo.

 

Blato

 

Negibljivost, rast, nemir. Sanje o blatu pomenijo, da ste se v življenju morda ujeli na mrtvi točki in da se morate rešiti nekaterih negativnosti, ki vam preprečujejo, da bi bili srečni. Blato prav tako lahko nakazuje na nerešene odnose. Simbolizira tudi rast in ponovno rojstvo, zato sanje o blatu razumite kot priložnost za nove začetke na področju življenja, kjer niste zadovoljni.