Kako si nadenete nedrček? To so 4 stvari, ki o ženskah razkrivajo mnogo

13. oktober je svetovni dan brez nedrčka!
Ključne besede:
   nedrček    prsi    ženska    oblačenje    način    osebnost    karakter    ljubezen    pomen    zapenjanje

Mesec oktober je posvečen boju proti raku dojke, 13. oktober pa je svetovni dan brez modrčka. Dan je posvečen spodbujanju žensk po celem svetu, da za en dan pozabijo na nedrček in s tem pomagajo osveščati na bolezen, ki vsako leto prizadene številne ženske in na izzive, s katerimi se morajo soočiti.

 

Na današnji dan pozabite na nedrček in ko ga boste jutri znova oblekle, pomislite, kako ga date nase. 

 

Vsaka ženska namreč zapenja nedrček na svoj način, a obstajajo štirje, ki so najbolj pogosti. Strokovnjaki, ki preučujejo govorico telesa pravijo, da oblačenje nedrčka posameznice razkriva marsikaj, med drugimi tudi njeno osebnost in to, kakšna je v življenju ali ljubezni. 

 

1. Zapenjanje na hrbtu

 

Ste ženska, ki je svojemu partnerju izvrstna podpora in nekdo, ki zanj poskrbi od glave do peta. Ste precej tradicionalna oseba, ki ceni trenutke z družino. Zaupate sebi in temu kar v življenju počnete. Vseh stvari se lotite premišljeno, saj ne želite, da bi kasneje karkoli obžalovali. Imate veliko prijateljev, ste družabna oseba, ki jo imajo vsi radi. 

 

2. Zapenjanje nedrčka odspredaj, nato pa ga obrnete

 

Ste vplivna ženska, polna energije in motivacije, ki jo znate prenesti tudi na druge. Imate precej karizmatično osebnost, zato si vas ljudje hitro zapomnijo. Radi se učite novih stvari, a se jih žal hitro tudi naveličate, zato vedno iščete nekaj novega. V ljubezni iščete nekoga, ki mu boste sledili in boste lahko skupaj z njim dosegali uspehe ter vam bo pokazal čim več novega. 

 

3. Nošnja nedrčkov, ki se zapnejo odspredaj

 

Ne marate izgubljati časa za stvari, ki so nepomembne. Zavedate se, da je čas dragocen, vaše življenje pa tudi. Cenite učinkovitost, kvaliteto in stvari, ki trajajo dolgo ter ne minejo čez noč. Sovražite ljudi, ki vas ne poslušajo, so z vami neiskreni ter vam govorijo o stvareh, ki se vas ne tičejo. Ljubezen vam predstavlja oporo, zavetje in nekaj, za kar je potrebno živeti. Ne marate, da partner počne stvari za vašim hrbtom, ampak vam zaupa in se z vami pogovori o vsem.

 

4. Zapenjanje nedrčka v rokah, nato pa se ga oblečete kot majico

 

Ste oseba, ki se rada drži pravil in ima rada v svojem življenju rada red. Tovrstno zapenjanje nedrčka pomeni, da imate vse stvari radi v svojih rokah in točno veste, kaj se dogaja okoli vas. Najraje nosite športni nedrček, saj se v njem počutite sproščeno in lažje opravljate vsakodnevna opravila.