Pozitivni učinki aluminijaste folije na telo - poglejte, kaj se lahko zgodi v eni uri

Alu-folija je odlična za boj proti bakterijskim in virusnim okužbam
Ključne besede:
   folija    zdravljenje    aluminij    roke    bolezni    rezultati

Zdravljenje s folijo poznamo šele nekaj let in celo zdravniki so presenečeni, ko vidijo, kakšen učinek ima folija na celo vrsto bolezni. Če vam zatekajo noge, gležnji, če vas bolijo sklepi, če vas muči putika, išias, celo prehlad, potem naredite to:

 

Obolelo mesto (noga, gleženj, stopalo, koleno)zavijte z alu-folijo) in sicer s svetlečo stranjo na notranji strani. Zavito imejte vsaj eno uro, potem pa povoj odstranite. Del ovitega telesa pod folijo se namreč bolj poti, kot običajno, kar ima izreden čistilni učinek, ki blaži vnetja, sprošča mišice, čisti sklepe.

 

S folijo lahko zdravimo tudi išias, revmatoidni artritis in protin. Za te vrste bolezni imate lahko obolel sklep povit tudi čez noč.

 

Alu-folija je odlična za boj proti bakterijskim in virusnim okužbam. Z njo si zavijte vrhove prstov in pustite uro ali dve.

 

Aluminijasta folija pa se pogosto uporablja tudi v kozmetiki. Pomaga namreč osvežiti in revitalizirati kožo, sprostiti obrazne mišice. Pomaga pa tudi pri barvanju las, da se barva bolje in lepše prime stebla las.