Položaj spanja o vas razkriva marsikaj: V kateri pozi največkrat zaspite?

Mi smo za številko 1!
Ključne besede:
   spanje    poza    osebnost    karakter    pomen    značilnost

Spanje v določenem položaju veliko pove o vas ter o vaši osebnosti. Poglejte slike in premislite v kateri pozi največkrat spite ali bolje rečeno, v kateri od teh 6 se najbolje počutite. 

 

 

 

POZA ŠT. 1

 

Če vedno zaspite tako, da so vaša kolena skupaj in ste na boku, to pomeni, da ste umirjena in zanesljiva oseba. Ljudje vas ne užalijo zlahka, saj imate trdo kožo. Prihodnosti se ne bojite in pogumno stopate naprej. Ste pozitivna oseba in imate nasmeh na obrazu tudi, ko je zunaj najbolj ''gnilo'' vreme. Znate se spopadati s težavami in iz njih vedno potegniti nekaj dobrega.

 

POZA ŠT. 2

 

Če spite v tej pozi, to pomeni, da hrepenite po varnosti, si želite ob sebi nekoga, ki vas bo čuval in sočustvoval z vami. Ko se zbudite, želite, da imate pred seboj čim manj težav, saj bi vam vzele čisto preveč energije. Po duši ste umetnik in imate v sebi umetniško žilico. Če znate ta potencial izkoristiti, ste lahko dobri v slikanju, risanju, ustvarjanju. Prav tako imate možnost, da se naučite plesati ter ste pri tem uspešni. Lahko pa začnete celo pisati blog, saj imate glavo polno zanimivih idej.

 

POZA ŠT. 3

 

Če spite na trebuhu, vaše roke in noge pa so stran od telesa, to pomeni, da ste vodja. Ste zelo eksplozivna oseba in radi prevzamete pobudo - tako v vašem zasebnem življenju, kot tudi poklicnem. Vse radi načrtujete v naprej, saj niste ljubitelj nenadnih presenečenj. Ste vztrajni, imate občutek za odgovornost in delate na tem, da dosežete velike uspehe.

 

POZA ŠT. 4

 

Če spite na hrbtu, ste po večini pozitivna oseba, ki ljubi življenje. Radi ste v središču pozornosti in ljubite dobro družbo ob kateri se sprostite. Ko se lotite dela ste pri tem zelo trmasti - le, da dosežete svoje. Ste zelo iskrena oseba in ne prenesete lažnivih ljudi. Ljudje, ki večino časa spijo na hrbtu imajo zelo močen karakter ter so osebno zelo trdni.

 

POZA ŠT.  5

 

Če spite na hrbtu, roke in noge pa imate čisto skupaj (poza vojaka), pomeni, da ste oseba, ki stoji z nogami trdno na tleh. Veste, kaj si v življenju želite ter kakšne cilje imate. Imate voljo, da jih boste dosegli ter tako našli srečo. Znate se prilagoditi in se dobro znajdete v različnih situacijah. Na trenutke ste strogi in zahtevni, imate pa tudi svojo občutljivo stran. 

 

POZA ŠT. 6

 

Tovrstna poza spanja pove, da je vaša osebnost zelo razgibana in nepredvidljiva. V življenju imate radi avanturizem in živite s polnimi pljuči. Nagnjeni ste k hitrostnemu menjavanju razpoloženja, kar včasih ljudi okoli vas zmede. Na trenutke ste neodločni in se ne znate pravilno odločiti. V življenju imate radi mir in tišino, pri delu pa ste zelo stabilni in temeljiti.