Napovednik za dokumentarni film o pevki Pink, ki je ganil mnoge! Kako biti rock zvezdnica in dobra mama

Prihaja dokumentarec z naslovom All I Know So Far
Ključne besede:
   Pink    napovednik    pevka    kariera    turneja    družina    mama    otroci    dokumentarec

41-letna pevka Pink je izdala napovednik za svoj prihajajoči dokumentarni film z naslovom All I Know So Far, v katerem jo bodo vsi njeni oboževalci lahko videli, kako usklajuje svoje pestro življenje med materinstvom in pevsko kariero, medtem ko je na turneji. V dokumentarcu bo moč videti tudi kako pevka potuje z družino, kako poskuša biti hkrati mama in dobra žena ter kakšno je njeno življenje, ko ugasnejo kamere. 

 

Pravi, da je od nekdaj sanjala, da bi bila rock zvezdnica in mama ter imela svojo družino - vse to se ji je izpolnilo, a ni prenehala živeti svojih sanj.

 

 

''Mati nikakor ne more oditi od svojih otrok in ne razmišljati o njima vsako sekundo,'' pove v napovedniku, ki prikazuje njene družinske trenutke z možem, hčerko in sinom. ''Veliko mam preneha s turnejami, ker si ne predstavljajo, da zmorejo oboje hkrati,'' pove Pink in dokaže, da je ona drugačna ter zmore to in še več.

 

Na družbenih omrežjih so si po ogledu napovednika ljudje že ustvarili svoje mnenje in večina je dejala, da so ob njem jokali ter bili ganjeni. Mnogim je pevka velik navdih, saj je od nekdaj zvesta sama sebi, je fenomenalna izvajalka in hkrati izvrstna mama ter žena, svoji hčerki Willow in sinu Jamesonu ter možu Carey-ju Hartu, s katerim sta skupaj že od leta 2006.