Glasbeni sendvič na Radiu 2

Ujemi sendvič pesem in osvoji kosilo za 4

UJEMI SENDVIČ PESEM IN OSVOJI KOSILO ZA 4 OSEBE V SENDVIČARNI 

 

Če želiš s kolegicami malo ven, na svež zrak in super pogovor, se lahko spotoma ustaviš v Sendvičarni Streetfood in se dodobra okrepčaš.

Samo dobro poslušaj Radio 2 in morda prav ti že danes s kolegicami klepetaš ob vrhunskem sendviču s kruhom iz droži, pred tabo narejeni solatki ali hrustljavih rebrcih iz Sendvičarne.

 

Na Radiu 2 bomo namreč pripravili »glasbeni sendvič«, med dve pesmi bomo »položili« še eno posebno sendvič pesem. Če jo ujameš in nam na 030 200 500 sporočiš, katera je sendvič pesem, bo kosilo zate in tvoje tri prijateljice (ali prijatelje) tvoje.

 

 

Sendvičarna Street food so ulični lokali v središčih večjih slovenskih mest. Dva najdete v Ljubljani, pričakujemo pa vas tudi v Mariboru, Celju in Kranju. Poleg svežih in inovativnih sendvičev ponujamo še super hrustljava rebrca z BBQ omako, natrgano svinjino v štručki, marinirane perutničke, krompiroček, psut s timijanom in parmezanom, sočne burgerje, italijanske pizze, malo drugačne hotdoge. Pa tudi v lokalu sveže pripravljene sendviče s kruhom z drožmi, sezonske solate, sveže pečeno pekovsko pecivo, dobrote slovenskih kmetij in malih lokalnih proizvajalcev, in ročno narejeni lokalni artisan gelato oz. sladoled.

 

Lahko se oglasite v lokalu ali pa si slasten obrok naročite na dom. Naroči na Woltu ali E-Hrani.

 

Pravila promocijske akcije