Lepotni rituali, ki so PREPOVEDANI pred pomembnimi dogodki

Poskrbite, da vaš večer ne bo uničen
Ključne besede:
   ženska    ritual    dogodki    pomembno    urejanje    panika    prepovedano

Pred vami je pomemben dogodek in zadnji dan se odločite delati na sebi drastične spremembe, saj pred tem niste imeli časa ali pa ste tista vrsta ljudi, ki čaka do zadnjega. Grabi vas panika, če se vam bo vse uspelo urediti in kaj hitro lahko v naglici tudi kaj zamočite. Zato je dobro, da včasih storite nujne zadeve vsaj tri dni prej ali še več, da boste imeli še vedno dovolj časa za popravke in urejanje. Da vaš večer ne bo uničen se je dobro izgoniti tem 5-im točkam:

 

 

1. Beljenje zob

 

Če ste res obupani in želite na vsak način svoje zobe pobeliti, se zato odločite najmanj 48 ur pred pomembnim dogodkom. Beljenje namreč povečuje občutljivost sklenine in srebanje koktajlov ob večernih priložnostih bo zobe le še bolj obarvalo. Zato je dobro, da za tovrstne storitve vedno poskrbite vsaj en teden prej ali celo več.

 

 2. Piling

 

Vsaka ženska želi imeti gladko in svileno koži, ki se že na daleč vidi, da je čista in sveža. Zato zadnji dan ali celo še isti dan naredite piling ter naredite kontra učinek. V upanju, da bo vaša koža bolj sijoča in gladka, pretiravate ter povzročite rdeče lise, pikice itd. Včasih se na njej potem pojavijo celo mozolji. Privoščite si piling vsaj tri dni prej, preden se kam odpravite ali pa kožo na predvečer le očistite z mehko brisačo.

 

3. Obisk frizerja

 

Ne delajte drastičnih sprememb, saj se lahko na koncu izkaže, da ne boste zadovoljni in celo razočarani. Ne spreminjajte barve niti dolžine las, če niste prepričani, da si to res želite. Če vam vaša pričeska res ni všeč in ne veste, kaj bi z njo ukrenili, ji posvetite pozornost na tak način, da ji privoščite hranilno masko ali pa lase počešite malce drugače, kot ste sicer vajeni. 

 

4. Britje ali voskanje

 

Voskanje nog, bikini predela ali celo odstranjevanje obraznih dlak pred pomembnim dogodkom? Pozabite. Razdražena koža vas bo vznemirjala in vas delala nervozne. Zaradi tega se ne boste počutili dobro in boste razmišljali le o tem, kako vas vse srbi in peče. Storite to vsaj dva dni prej, saj ne bo nihče od gostov preverjal vaših nog in bikini predela.

 

5. Uporaba samoporjavitvene kreme

 

Samoporjavitvena krema zna biti zelo zahrbtna in zna se zgoditi, da ne bo na vaši koži izpadla tako, kot ste si zamislili. Kljub temu da ste prebrali mnogo o tem, kako jo pravilno nanesti, se lahko zgodi, da vas na koncu razočara. Torej, če ne želite biti zadnji dan oranžni, lisasti in lepljivi, se temu izognite. Poskusite jo vsaj en teden prej, da vidite, kako izpade in da se bo do pomembnega dogodka že sprala dol.

 

Za več podobnih vsebin kliknite TUKAJ.