Dan žena na Radiu 2

Ko imate ženske glavno besedo

Dan žena na Radiu 2 - ko imate ženske GLAVNO BESEDO 

 

Moč ženske je neskončna in v ponedeljek je VAŠ DAN, drage naše ženske :) 

V ponedeljek boste imele glavno besedo na Radiu 2 ŽENSKE. Ves dan boste lahko izbirale glasbo na Radiu 2!

Samo na 030 200 500 nam sporoči, katero pesem si želiš slišati, mi pa te bomo obdarili s popolnim maslom Butters. 


V ponedeljek, 8. marca, ves dan na Radiu 2.


 

 

Butters je slovenska blagovna znamke nadvse dišečih in negovalnih kozmetičnih izdelkov. Gre za naravne, organske in po večini veganske izdelke, ki so razviti in proizvedeni v podjetju Kinezika iz Celja.

 

Pomlad je čas, ko pokažemo malce več kože, zato je prav, da je ta brezhibno negovana in zdravega izgleda. Prav to zagotavljajo organska masla, ki zelo dobro negujejo suho kožo, jo mehčajo in zaščitijo pred izsušitvijo, nič manj negovalni pa niso lahkotni losjoni za telo, ki kožo nežno pobožajo in pustijo mehak otip.

 

Morda vas mikajo pilingi za telo, da se končno osvobodite odmrlih kožnih celic, maske za lase, in vedno atraktivni anticelulitni izdelki? Pri Butters boste našli vse to, prav tako pa specializirane izdelke za otroke in moške. Z Butters kozmetičnimi izdelki se lahko tako razvaja celotna družina.

 

Poiščite svoje negovalne favorite v spletni trgovini butters.si, ne spreglejte pa niti možnosti posebnih etiket s sporočilom, ki bo vsako maslo za telo naredilo prav posebno ob posebnem prazniku kot je dan žena ali materinski dan.

 

Pravila nagradne igre