Izberite žensko, ki vam zdi najbolj samozavestna po načinu sedenja! To o vas razkriva ...

Ste samozavestni? Neustrašni? Ali ste bolj zadržani, ko gre za uspehe v karieri ...
Ključne besede:
   ženska    uspeh    kariera    delo    kviz    izbor    poza    osebnost    karakter    služba

Pred vami je preprosta naloga. Izberite žensko na sliki, ki vam je najbolj všeč in se vam zdi, da je v življenju najbolj uspešna. To vam bo razkrilo, kako se spopadate z uspehom, kakšni ste v službi in kako vam kaže v karieri.

 

ŠTEVILKA 1

 

Ste oseba, ki je zelo prepričana sama vase, je samozavestna, ne okleva dolgo in točno ve, kaj bi rada. Zaradi tega ste velikokrat uspešni in to vas žene naprej. Vaš dan se začne precej optimistično, z veliko mero entuzijazma in s tem, da verjamete v to, da vam bo uspelo. V življenju se za vsako stvar potrudite, se borite zanjo in ne boste dopustili, da bo nekdo bolj uspešen od vas oz. vas bo v nečem prekosil - ne popustite zlahka. Številka 1 predstavlja pozo, ki je v življenju najbolj uspešna.

 

ŠTEVILKA 2

 

Vaš izbor odkriva, da veliko stvari v življenju počnete s srcem, kot pa z glavo. To je včasih dobro, včasih pa tudi slabo, saj je pri nekaterih stvareh treba uporabiti razum. Ste oseba, ki nikomur ne želi slabega, zato včasih najprej ustrežete drugim, šele nato sebi. V življenju počnete stvari, ki vas veselijo, navdihujejo in vam pomenijo ogromno. Zavedate se, da uspeh ne pride sam in se morate zanj potruditi. 

 

ŠTEVILKA 3

 

Kot oseba ste precej racionalni in se stvari v življenju lotevate premišljeno. Ne sprejemate nenadnih odločitev, zato veliko časa porabite za to, da se za nekaj odločite. Bi ali ne bi? Na koncu se vedno odločite pravilno in ste ponosni nase. Veste, da za dežjem po sije sonce in ne obupate, ko vam stvari ne grejo po maslu. Takrat se še bolj potrudite in počasi pridete do cilja. 

 

ŠTEVILKA 4

 

V življenju niste preveč ambiciozni in včasih celo dvomite v to, da bi vam nekaj uspelo. Velikokrat vas ujame lenoba in to vas zaustavi, da bi prišli do cilja. Največkrat se borite sami s seboj, s svojimi mislimi in s tem, kako bi v življenje vnesli spremembe, a se jih ustrašite. Izzivom se raje izogibate, saj vas je strah, da vam ne bi uspelo. Vaše življenje zna biti precej monotono in na trenutke precej enolično.