Kaj pokloniti najdražji osebi za valentinovo? Pozanimaj se, kaj je po horoskopu in v akcijo!

V nedeljo je valentinovo - da ne pozabiš ;)
Ključne besede:
   horoskop    valentinovo    darilo    ljubezen    znamenje    opis

Bliža se čas zaljubljencev in čas, ko se pari med seboj obdarujejo. Praznik valentinovo nekateri enostavno obožujejo, spet drugi pa se mu raje izognejo. Če imata s partnerjem navado, da se obdarujeta in še ne veste, kaj vam pripravlja, potem to lahko preverite po njegovem astrološkem znamenju. 

 

Oven

 

Ovni obožujejo vse, kar je povezano z videzom: športna oprema, rekviziti, dobra oblačila, ličila, čudovit nakit ali dišave. Dobra ideja je, da ovnu kupite bon za fitnes center ali tečaj joge, bon za masažo ali kozmetične tretmaje.

 

Bik

 

Izberite darilo, ki ga lahko držite v roki in bo lastniku služil dlje časa: zanimiva skodelica, luč, vaza ali kakšen drug dekorativni kos. Všeč so jim tudi darila, ki so kakorkoli povezana z denarjem: denarnica, hranilnik, srečka za loto. Ne boste pa niti zgrešili, če svojemu darilu dodate tudi gurmanski priboljšek. Bik je namreč pravi gurman in uživa v dobri hrani in vinih - ker žal restavracije še niso odprte, bo dostava na dom tudi idealna.

 

Dvojčka

 

Dvojčki cenijo dobre knjige, naročnino na priljubljeno revijo ali časnik, novi pametni telefon ali zabavno igro, ki zahteva razmišljanje. Lahko ga navdušite tudi z elegantnim nalivnim peresom, personalizirano beležnico ali veliko sliko, ki bo krasila njegovo sobo. V mislih pa imejte, da jim bodo všeč tudi pohodniške palice, smuči ali letalske vozovnice za potovanje, ko bo epidemija znova pokazala zeleno luč.

 

Rak

 

Raki obožujejo darila, ki imajo nostalgično noto: porcelanasto lutko, plišastega medvedka, ki jih spominjajo na otroštvo ali knjigo znane osebnosti ter miselne igre, kot je Scrabble. Raki so zelo vizualne osebe, zato bodo zelo veseli dobrega fotoaparata ali kamere … in ne pozabite na dobro steklenico vina.

 

Lev

 

Kadar izbirate darilo za Leva morate vedeti, da ima zelo bogato domišljijo in občutek za razkošje. Cenil bo vse, kar ga spominja na prestiž: čudovit nakit, ura, album ali dišava. V vsakem primeru je boljše, da je darilo manjše, vendar pravo, saj ne prenašajo ponaredkov.

 

Devica

 

Izberite darilo, ki ga bo Devica lahko dnevno uporabljala: lepo posodo, knjigo receptov, lepo zapestnico ali eterično olje. Tisti, ki so rojeni v tem znamenju, so tudi poznavalci rastlin, zato bodo veseli tudi elegantne lončnice. Device so znane tudi kot zbiratelji, zato bodo veseli vsakega ročno izdelanega predmeta.

 

Tehtnica

 

Pri Tehtnicah velja pravilo: bolj prefinjeno, bolj jim je všeč! Veseli bodo svilene posteljnine, elegantne ogrlice ali prefinjenega parfuma. Z drugimi besedami: Tehnice obožujejo vse, kar jim omogoča lagodno in estetsko življenje. Zelo cenijo lepo pakiranje, zato ne pozabite darila lepo zaviti!

 

Škorpijon

 

Škorpijonom je zelo težko ugoditi, vendar se ne smete ustrašiti. Rojenim v tem znaku lahko podarite dežnik, velik šal ali telovnik. Nikakor ne smete pozabiti na njihovo strastno, čutno in včasih malo skrivnostno stran narave: v tem smislu jim lahko podarite skok s padalom, erotično knjigo, priročnik o razlagi sanj ali tajski masaži. Vse, kar je razburljivo in nenavadno.

 

Strelec

 

Strelce zanima veliko stvari, predvsem pa vse, kar je eksotično. Strelci obožujejo potovanja ter vse, kar je z njimi povezano. Darila iz daljnih dežel, etno nakit, nenavadne dišave, figurice, plošček z nenavadno glasbo, vodiči za daljne dežele in mehiške preproge. 

 

Kozorog

 

Rojeni v tem znamenju so zelo zahtevni, zelo cenijo mir in zasebnost, tako da imajo radi vse, kar ni povezano z druženjem. Kozorogi so nagnjeni k meditaciji, zato menimo, da jim bodo všeč darila, kot so mah-jong igra, šah ali knjiga. Prav tako bodo veseli tudi modnega kosa ali ure, ki ne bo že jutri zastarel trend.

 

Vodnar

 

Vodnarja navdihujejo novice in časopisi, cenili bodo tudi pametne telefone in sveže knjižne uspešnice. Najbolj jim je pomembno, da je darilo trendovsko. Poiskali smo nekaj asociacij, ki jih lahko povežemo z vodnarji: prostor, gibanje, oblikovanje, zvezde, vzdušje, astrologija. Težko boste zgrešili, če boste Vodnarju podarili izvirno darilo, kot je knjiga receptov, vstopnice za ogled muzeja ali masažni boni.

 

Ribi

 

Njihovo glavno merilo je: vse, kar je izven običajnih standardov: atlas neba, tarok karte, aromatične svetilke, sveče ali kitajska Knjiga sprememb, CD z zvokom dežja za meditaciji, barvni pesek ali okraski z mitološkimi živalmi. Tisti, rojeni v znamenju Ribe bodo cenili estetska darila, ki imajo pridih mistike – stvari, ki jim bodo omogočale, da se vrnejo na druge, lepe in skrivnostne svetove.