O takšni ženski sanja vsak moški

Z eno besedo ji pravijo, da je popolna
Ključne besede:
   ženska    popolnost    seksi    samozavest    ponos    neodvisnost    lastnosti

Že veliko je bilo napisano o tem, kakšna naj bi izgledala popolna ženska in katere so tiste lastnosti, ki jo naredijo privlačno. Zagotovo to niso čvrsta zadnjica, velike prsi, raven trebuh in stegna brez kančka celulita. Kajti kot že vemo, je lepota minljiva, karakter pa je tisti, ki ostane in si ga ljudje zapomnijo. Zato je prav, da ženska ne vlaga samo nase, ampak tudi vase - s tem ne mislimo, da se ravno prenajeda s hrano, ampak izoblikuje karakter do te mere, da jo bodo ljudje veseli, ko se bo pojavila v družbi. Prav tako pa jo bodo veseli moški, ki si bodo želeli njene bližine.

 

1. Samozavest je seksi

 

Zagotovo je to ena izmed lastnosti, ki bi jo morala imeti vsaka ženska. Biti s svoji koži in to izžarevati navzven, je nekaj, kar moške izredno privlači. Prav tako je ključnega pomena, da verjame vase in v svoje sposobnosti ter je pripravljena na nove podvige. Tiste, ki se venomer pritožujejo in obnašajo šibko, definitivno ne spadajo v kategorijo popolne ženske.

 

2. Ponosna nase in svoje dosežke

 

Ponosna je na svoje telo, dosežke in vse kar v življenju opravlja. Ni je sram pokazati svojih čustev pred drugimi. Tudi tiste male napake ali slabosti, ki jih ima ne skriva, ampak jih ponosno predstavi ter jih želi popraviti in izboljšati. V njenem slovarju ni besede: ''Oh, kako se sramujem tega!'' Vesela je, da je takšna kot je in če komu ni všeč, naj gre preprosto stran.

 

3. Neodvisna in zmožna poskrbeti zase

 

Močna, pogumna, pametna, svobodna in odločna pri tem, kaj bi rada v življenju počela. Ima cilje in si prizadeva, da jih čim več izpolni. Moškega v življenju nima zato, ker bi ga potrebovala, ampak zgolj zato, ker si ob sebi želi nekoga, da jo ima rad in ji stoji ob strani. Ne želi biti odvisna od svoje družine ali prijateljev, ampak se vsekakor trudi, da stvari spelje tako kot si sama želi in ji najbolj ustreza. Prav tako ne potrebuje pretirane obilice nasvetov, da bi bila v življenju uspešna. 

 

4. Prijateljica z veliko začetnico

 

Vedno si bo vzela čas za prijatelje, pa čeprav ga včasih ne bo imela ali ji ga bo celi primanjkovalo. Potrudila se bo, da bo v svojem natrpanem urniku našla za njih čas in jim posvetila vsaj nekaj minut na dan. Izgovorov kot so: ''Nisem imela časa, ne da se mi, morala sem iti tja pa tja, nujno sem morala,…'' Tega pri njej ni. Prijateljstvo ji ogromno pomeni in to vedo tudi njeni prijatelji. Zaradi tega je v družbi spoštovana in cenjena.

 

5. Seks ji ni tabu tema

 

O seksu je ni sram govoriti, seveda pa ne razlaga vsem povprek, kakšno je njeno spolno življenje. Z njim nikoli ne manipulira na način, da bi nase pritegnila pozornost, ampak v njem res uživa, saj ji pomeni sprostitev in nekaj kar te izpopolni. Tudi kadar je v razmerju, je ni sram prevzeti pobude in glasno povedati kaj ji sede in kaj ne.

 

6. Življenje se ji ne vrti okoli oblek, ličil in pričeske

 

Večina žensk misli, da je popolnost nekaj, kar lahko rešijo lepa obleka, ličila in vedno urejena pričeska. Pa vendar temu ni tako. Vse to ne pomaga nobeni ženski, če je na znotraj prazna in popolnoma brez karakterja. Gre za kamuflažo s katero želi zakriti svojo nesamozavest. Seveda je prav, da je ženska urejena, ampak, da pa celo življenje posveti le temu, kaj bo jutri oblekla in kdaj bo lahko spremenila barvo las – no, to pa zagotovo ne pelje nikamor.

 

7. Se vsaj malo ukvarja s športom

 

Ni potrebno, da na dan prekolesari 50 km, preteče razdalje ob katerih ne bo več čutila nog in telovadi kot zmešana dokler ji ni slabo. Govorimo o tem, da je dobro kdaj pa kdaj pretegniti svoje noge tudi v naravi in ne samo medtem, ko se bo sprehajala po trgovskem centru in ko bo pospravljala po stanovanju. Tudi, če si 1x na teden privošči malce daljši sprehod ali pa gre na kakšen lep hrib, je ne bo pokončalo, ampak napolnilo z novo energijo in ji dalo moči, da bo želela še več tega. Verjemite, deluje!

 

Za več podobnih člankov si preberite TUKAJ!