Način, kako ješ pizzo o tebi razkriva veliko ...

Danes je mednarodni dan pice, privošči si jo!
Ključne besede:
   pica    pizza    hrana    uživanje    mednarodni dan    osebnost

Danes je mednarodni dan pice, ki ga je obvezno treba proslaviti. Kako? S pregrešno dobro pico, seveda! Na kakšen način pa ti ješ pico? Preveri in ugotovi, kaj to pove o tebi!

 

1. V roke vzameš kos pice in ga prepogneš

 

Spadaš med tiste, ki v čarobnih okusih pice pravzaprav ne uživajo oz. jo poješ takrat, ko si lačen, nimaš veliko časa in moraš nekaj spraviti vase. Hranjenje s kosom prepognjene pice, iz katerega tečejo sokovi na vse strani, kaže, da v življenju nerad slediš pravilom in stvari počneš na svoj način. Iščeš metode, ki ti najbolj ustrezajo, po naravi pa si takšen, da želiš biti v vsem najboljši. Mnogi menijo, da si egocentričen, ker pred drugimi brez obotavljanja jemlješ, za kar misliš, da je najboljše. Na primer – če boš pico naročili še s kom, boš brez sramu vzel najbolj sočen kos. 

 

2. Najprej vzameš skorjo

 

To je bolj posebnost in takšni so tudi ljudje, ki jim je to najljubši način. V vsem želiš biti drugačen od ostalih, nagnjen si k uveljavljanju svojih stališč, vendar na subtilen način. V tem si pogosto uspešen, saj imaš vpliv na okolico. Pogosto dramatiziraš, si glasen in uživaš v pozornosti, še posebej, če začutiš, da te občudujejo. Nimaš težav s tem, da prvi poveš svoje mnenje, medtem ko ostali molčijo in se spogledujejo, čeprav se potihoma strinjajo. Včasih želiš tako uživati v določeni stvari, da s pripravami vse pripraviš. Pico verjetno ješ na takšen način, da bi na koncu najbolj užival v slastni sredici. Ko pa prideš do tja, si že sit. 

 

3.  Ješ z nožem in vilico

 

Uživaš v slehernem grižljaju in vse počneš sistematično. Si opora drugim, še posebej najbližjim. Si stabilen in sproščen in pogosto slišiš pohvale, da si zelo prijeten družabnik. Si prijatelj, kakršnega bi si vsakdo želel. Nisi sebičen in pohlepen, veliko ti pomeni blaginja soljudi. Preden boš odrezal svoj kos pice, boš počakal na ostale. Če imate najljubšo picerijo, ti ni treba posebej naročati, tvoje želje in potrebe že poznajo.

  

4. V rokah držiš raven kos in počasi grizljaš

 

Zate je pica zabavna izkušnja, rad eksperimentiraš z okusi, ker želiš vedet, kaj vse ponujajo. Takšen si tudi na drugih področjih. Radi vse dobro raziščeš, da bi res dobil najboljše. Nekateri te imajo za perfekcionista, kar ni daleč od resnice. Če si naročil pico z družbo, jo boš najprej razrezal na enake kose, da ne bi bil kdo prikrajšan.

 

5. Poješ vse, pustiš le skorjo

 

Mnogo ljudi je mnenja, da živijo bolj zdravo, če pri pici pustijo skorjo, saj naj bi ta imela prazne kalorije ogljikovih hidratov. (Realnost: Pico ješ, ker je dobra, in ne zato ker je zdrava! Si ekstremno organizirana oseba. Če bi si ogledali tvoj koledar za prihajajoče dni, je zagotovo pobarvan v različnih barvah. V naprej načrtuješ dopust in nikoli ne zamujaš.