IKEA v Sloveniji odpira svoja vrata! Če bodo epidemiološki ukrepi dovoljevali, se odpira na TA DATUM!

S 25. februarjem pa se odpira tudi spletna trgovina!
Ključne besede:
   IKEA    Slovenija    trgovina    odprtje

IKEA z veseljem sporoča, da bo 25. februarja odprla svojo spletno trgovino v Sloveniji in na spletni strani www.ikea.si sprejela prve kupce. Hkrati tudi sporoča, da se bo še isti dan odprla tudi fizična trgovina v Ljubljani, če bodo to dovoljevali epidemiološki ukrepi.

 

Še pred tem bo IKEA 9. februarja na spletnem naslovu www.ikea.si lansirala maloprodajno spletno mesto, kjer si bodo obiskovalci že lahko ogledali več kot 9.500 izdelkov za opremo doma, s 25. februarjem pa jih bo mogoče tudi kupiti. Skupaj s spletno trgovino bo švedski trgovec 25. februarja v Mariboru odprl tudi prevzemno mesto. Tam bodo kupci lahko po spletu naročeno blago prevzeli po znižanih cenah dostave.

 

Ponudba trgovine IKEA v Sloveniji je bila oblikovana upoštevajoč obsežno raziskavo, ki je preučevala, kako ljudje iz vse Slovenije živijo doma. Pri tem je IKEA poskrbela, da nabor pohištvenih izdelkov in dodatkov za dom odraža lokalne potrebe in želje glede opremljanja doma. Družba IKEA želi pomagati številnim ljudem pri vsakodnevnem sprejemanju trajnostnih odločitev, ko gre za njihov dom, ter pozitivno vplivati na ljudi in planet.

 

Poslovanje družbe IKEA v Sloveniji bo, ne glede na to, v kakšni obliki se bo pričelo (preko spleta ali v fizični trgovini), organizirano v skladu s strogimi zaščitnimi ukrepi družbe IKEA ter z zahtevami in smernicami podanimi s strani Vlade Republike Slovenije. Mednje sodijo tudi obvezno nošenje maske, preverjanje telesne temperature, pogosto razkuževanje prostorov ter zagotavljanje spoštovanja varnostne razdalje.