VIDEO: Zunaj napovednik za film 50 odtenkov teme

Težko pričakovani film bo na platna prišel meseca februarja 2017
Ključne besede:
   napovednik. film    50 odtenkov teme    Christian Grey    Anastasia Steele    februar    2017 Privlačni Christian in sramežljiva Anastasia

Privlačni Christian in sramežljiva Anastasia

Končno je na plano prišel uradni filmski napovednik, ki bo nadaljevanje prvega dela filma 50 odtenkov sive ali v originalnem naslovu 50 Shades of Grey. Ustvarjalci najbolj težko pričakovanega filma, te dni snemajo še zadnje prizore. Ekipi pa se bo pridružilo kar nekaj novih igralcev in s tem novih likov. 

Film 50 odtenkov teme bo na velika platna prišel februarja 2017.

 

 

O prvem delu 50 odtenkov sive

 

Strastna ljubimca Christian Grey in Anastasia Steele ne bosta prav dolgo zdržala drug brez drugega in bosta zopet zanetila pravi ''požar.'' Njuno strastno razmerje bo tokrat potekalo čisto drugače, kot v prvem delu, saj ju bodo ogrožale temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja. 

 

Če ste gledali prvi del se zagotovo spomnite vročice in erotičnega naboja med igralcema, ki sta se predajala strastem. Sramežljiva Anastasia (Dakota Johnson) se je spustila v razmerje s privlačnim in skrivnostnim Christianom (Jamie Dornan) in spoznavala vznemerljivo, a temno plat svojega ljubimca. Vse skupaj se je sprevrglo v obsesivno potrebo po kontroli, ki je njuno razmerje zaključilo klavrno.

 

Kaj pa se bo dogajalo v novem filmu?

 

 

Privlačni Christian Grey bo spoznal, da se ljubezni ne da dobiti s sklenitvijo poslovne pogodbe. V upanju, da bi popravil napake in ponovno začel razmerje z Anastasio, bo moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora. 

Anastasia in Christian počasi le začneta graditi zaupanje in bolj trden odnos. Kmalu pa se začne drama, saj se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Njuna prihodnost je ogrožena in v njej je zelo malo upanja, da bosta ostala skupaj. Jima bo uspelo?