Seks v mestu se vrača, a brez ene igralke, ki naj bi bila po mnenju mnogih ''glavna zvezda'' serije

Pravijo, da serija ne bo več dosegla takšnega vrhunca kot nekoč
Ključne besede:
   seks v mestu    serija    novo    samantha    igralka    vrnitev    nostalgija

Šušlja se, da se priljubljena televizijska serija Seks v mestu, ki so jo prvič začeli predvajati leta 1998 in je imela šest sezon, znova vrača. Da je serija bila od nekdaj izjemno priljubljena, dokazuje tudi to, da je osvojila sedem emmyjev in osem zlatih globusov. Pozneje so posneli še dva filma, ki pa nista dosegla uspeha serije.

 

Iz ameriškega servisa HBO Max so sporočili, da bodo že letos poskrbeli za nadaljevanje. Dokončna potrditev, da se vračajo kolumnistka Carrie Bradshaw in njene prijateljice, pa se je zgodila v nedeljo ponoči, ko so tri od štirih zvezdnic Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis na družbenih omrežjih objavile napovednik nove serije. Imenovala se bo And Just Like That, produkcija se bo začela spomladi v New Yorku, o datumu predvajanja še ni govora. 

 

Lika radožive Samanthe ne bo več

 

Je pa javnost razžalostilo to, da v njihovi družbi ne bo radožive in sekapilne Samanthe, ki jo je odigrala, danes 64-letna Kim Cattrall. Pred dobrimi štirimi leti je dejala: ''To ni zame. Dejstvo je, da sem dopolnila 60 let in zame je bil to trenutek, ko sem se zelo jasno zavedla, koliko let mi je še ostalo in kaj hočem z njimi narediti.''

 

 

 Glavna zvezdnica nadaljevanke, Sarah Jessica Parker (55), ki je igrala Carrie Bradshaw, je ideji o ponovnem odhodu pred kamere veliko bolj naklonjena, za stvar pa sta menda tudi Cynthia Nixon (54), ki je igrala odvetnico Mirando, in Kristin Davis (55), ki je upodobila romantično Charlotte. 64-letna Cattrallova je že večkrat dala vedeti, da s Sarah Jessico Parker nista v dobrih odnosih, kako slabi so dejansko, pa je postalo jasno leta 2018, ko je Cattrallovi umrl brat, Parkerjeva pa ji je na družbenem omrežju izrekla sožalje. ''Naj bom zelo jasna (če doslej nisem bila dovolj). Nisi moja družina. Nisi moja prijateljica,'' se je na zapis odzvala Kim.

 

Sarah Jessica Parker in Kim Cattrall nista bili nikoli v dobrih odnosih

 

Napovednik, ki so ga večinoma posneli na newyorških ulicah, ni veliko razkril o vsebini. Kot so sporočili iz HBO, bodo gledalci spremljali Carrie, Mirando in Charlotte na njihovem potovanju od zapletene realnosti življenja in prijateljstev v njihovih 30. letih do še bolj zapletene realnosti življenja in prijateljstev v njihovih 50. letih. Serija bo sestavljena iz desetih polurnih epizod.

 

Odzivi oboževalcev na družbenih omrežjih kažejo, da za nadaljevanje vlada dovolj zanimanja, ni pa jih malo, ki menijo, da je serijo povozil čas.

 

Gledalci bodo od zdaj naprej spremljali Carrie, Mirando in Charlotte 

 

Glavna zvezdnica nadaljevanke, Sarah Jessica Parker (55), ki je igrala Carrie Bradshaw, je ideji o ponovnem odhodu pred kamere veliko bolj naklonjena, za stvar pa sta menda tudi Cynthia Nixon (54), ki je igrala odvetnico Mirando, in Kristin Davis (55), ki je upodobila romantično Charlotte.