Če doživljate teh 6 stvari, potem je v vašem domu negativna energija

Znebite se negtativne energije in zadihajte
Ključne besede:
   trik    negativnost    dom    odstranitev    postopek    energija    znaki    počutje

Imate kdaj občutek, da se v nekem prostoru počutite slabo, utrujeno in utesnjeno? Za to so lahko krive slabe energije, ki se nahajajo v njem in posledično vplivajo na vaše počutje. Razlog je lahko tudi v tem, da se je tam nahajala oseba, ki je šla skozi težko izkušnjo, ki je rodila močna čustva. Sem prištevamo tudi nematerializirane duše, ki so še vedno prisotne.

 

Znaki, da je prostor obdan z negativno energijo so:

 

1. Počutite se izčrpane 

 

V trenutku, ko vstopite v prostor se vaše počutje začne spreminjati in imate občutek, da se vas loteva nekakšna huda utrujenost. Pade vam motivacija, počutite se brez volje in zdi se vam, da bi najraje zaspali. Če niste nič bolni in ne veste čemu bi pripisali nenadno utrujenost, je lahko razlog to, da je v prostoru negativna energija.

 

2. Hud glavobol

 

Bolečina v glavi je neprijetna, sploh, če pride nenadoma, brez pravega razloga. Če opažate, da vas glava boli le v določenem prostoru in še niste pogruntali, kaj bi to lahko bilo, potem je morda čas, da spremenite okolje ali pa se vprašate, kaj v tistem prostoru vam ne ustreza in vas spravlja ''ob pamet''.

 

3. V prsih vaš duši

 

Ko se nahajate v prostoru z negativno energijo imate občutek, da vas nekaj duši, v prsih čutite pritisk in sili vas na jok. To je prostor, kjer se ne morete zbrati in bi najraje pobegnili iz njega. 

 

 4. Rastline v prostoru ne uspevajo, živali pa so nemirne

 

Tako kot smo občutljivi ljudje, so tudi rastline in živali. Če opažate, da se vaš hišni ljubljenček čudno obnaša, je nemiren in to le v določenem prostoru, potem je lahko to znak, da so v prostoru slabe energije. Enako velja za rastline, ki kljub rednem zalivanju in negi ne uspevajo. 

 

5. V prostoru so čudne vonjave in zatohlost

 

Če se vam ne sanja od kod prihaja neprijeten vonj in je prostor nenehno zatohel, čeprav ga zračite, potem zna biti težava v slabih energijah. 

 

6. Slab spanec in nočne more

 

Če v vaši spalnici slabo spite, se nenehno zbujate in vas povrhvsega tlačijo še nočne more, se vprašajte, če morda ni v prostoru prisotnih negativnih energij. Pomembno je, da se znebite vsega, kar bi lahko povzročalo motnje - stare slike, slabi spomini, stvari oseb, ki že dolgo niso več v vašem življenju (bivše ljubezni), tudi televizija ali ogledala, ki so obrnjena k vaši postelji.

 

Postopek, ki bo iz vašega doma odgnal negativno energijo:

 

- Vzemite običajen steklen kozarec in vanj stresite 1/3 soli, 1/3 alkoholnega kisa in vodo. Vse skupaj mora biti v razmerju 1:3

 

- Postavite kozarec tam, kjer mislite, da je negativna energija najbolj močna

 

- Pomembno je, da se kozarca ne premika, zato ga skrijte

 

- Kozarec naj bo tam 24 ur

 

- Ko mine en dan, poglejte če je kozarec takšen kot je bil na začetku

 

- Če vse izgleda enako, potem to nakazuje, da nimate negativnih energij in ste lahko mirni

 

- Ponovite postopek tudi v drugih prostorih

 

ZNAKI, DA NEGATIVNA ENERGIJA OBSTAJA IN KAKO SE JE ZNEBITI - Če v kozarcu opazite neke čudne stvari ali je voda motna in polno mehurčkov, to pomeni, da v tem prostoru obstajajo energijske težave. V tem slučaju postopek ponovite, dokler ne bo zmes v kozarcu ista kot na začetku. 

 

POMEMBNO: Vodo vsakič zlijte v školjko in takoj spustite vodo. To bo popolnoma očistilo negativno energiji, ki se je nakopičila v vašem domu.