5 vonjev, ki jih moški na ženskah obožujejo

Na kaj pa prisegate ve?
Ključne besede:
   vonj    parfum    krema    koža    ženska    omamno    telo    moški    aroma

Anketa je zajela več moških, ki so jih vprašali, kakšen vonj jih privlači in kateri jim je najbolj všeč na ženskem telesu. Izbrali so jih 5: 

 

1. VONJ PO CITRUSIH

 

Parfumi, ki z vonjem spominjajo na pomarančo, limono in ostale citruse so perfektni za poletni čas. S tem se strinjajo tudi moški, ki pravijo, da v toplih mesecih ljubijo lahkotne, nežne in sadne vonje, sploh, če po njih diši njihova draga. 

 

 

2. VONJ PO SVEŽEM OPRANEM PERILU

 

Vonj po svežem opranem perilu (oz. dišečem mehčalcu) moški prav tako smatrajo za nekaj, zaradi česar bi žensko ves dan objemali. Prav tako pa obožujejo svež vonj, ko pridete ravno izpod tuša in ste sveže, dišeče, vaša koža pa je vsa mehka. 

 

 

3. VONJ PO VANILIJI

 

Vanilja je vonj, ki je poznan vsem in le malo komu smrdi. Moški pravijo, da jim je bolj kot okus vaniljev v ustih, všeč vonj ženske kože po njej. Vanilja je nežna in pomirjujoča. Občutek imaš, da bi žensko kar ''pojedel,'' ampak v pozitivnem smislu ;)

 

 

4. VONJ PO JAGODAH

 

Jagode dišijo sladko in se podajo k vaniliji. Prav tako kot so dobre za jesti, pa se v obliki krem ali losjonov podajo na kožo ter poskrbijo, da so dišave še kako omamne.

 

 

5. VONJ PO MANGU

 

Mango ima specifičen okus, ki pride do izraza predvsem v poletnih mesecih. To je vonj, ki ni ravno za vsako žensko, a tisti, ki se poda, bo očarala marsikaterega. Je vonj, ki ga je dobro nositi na sveže oprani koži, ki ji da le še dodatno svežino.