Kitajski horoskop: Zdaj je čas, da zaupate sebi in zberete pogum!

Kaj pravijo zvezde po kitajskem horoskopu?
Ključne besede:
   kitajski    horoskop    teden    prihodnost    astrologija

Na spletni strani Sensa so objavili kitajski horoskop za ta teden (7.12. - 13.12). Preverite, kaj vas čaka v tem tednu ...

 

PODGANA

 

V čas pred vami boste stopili nekoliko raztreseni in nič kaj zadovoljni. Obremenjevali vas bodo odnosi na delovnem mestu in v družinskem krogu, pomaga vam lahko le iskren pogovor. Vzemite si čas zase ter se veselite življenja. Sredi tedna prihaja nerazumljiva nostalgija, hrepenenje po starih časih ali celo po določeni osebi. Bolje bi bilo usmeriti več energije v nekaj, kar vam obeta dobre rezultate in vam še ni popolnoma jasno. Česar se boste konec tedna v odnosih naučili, tega dolgo ne boste pozabili. Na finančnem področju se vam bo odprla ugodna priložnost. Nekaj zdrave previdnosti pa ne bo odveč v ljubezni. 

 

Vaš ključ: Ustavite nervozo!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

 

BIVOL

 

V notranjosti nekako čutite, da niste na pravi poti, še posebej na čustvenem področju. Dejanjem v povezavi s tem se ne boste mogli več dolgo izogibati, zato se pripravite na konkretno soočenje. Sredi tedna se ustavite in se ozrite za seboj. Ponujajo vam pogoje, ki jih za zdaj ne morete sprejeti, so pa lahko dobra iztočnica v bližnji prihodnosti. Vse skupaj vas bo notranje prebudilo. Druga polovica tedna bo bolj stresna in za vaš okus nenavadna. V ozračju bo napetost, ki bo kratila dogovarjanje in urejene družinske odnose. Prihaja možnost za premik ali spremembo v vašem razmišljanju. Tokrat vam ne bo do čakanja, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa za vse opravke, ki so na sporedu. 

 

Vaš ključ: Zavedajte se resnice!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 

TIGER

 

Začutili boste zoprn občutek, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in manjših dvomov. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos ter se bolj potrudite v tej smeri. V sredini tedna bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo nekaj, čemur bi se želeli izogniti. Kljub vsemu boste izžarevali dovolj moči in energije, da kočljivo situacijo čim prej popravite. Nekaj veselih trenutkov prihaja konec tedna, zato se jim prepustite in poskrbite da jih boste svoj čas preživeli čim bolj brezskrbno. Obdržite trezno glavo, ko se vam bo nejasna preteklost hotela približati. Na srčnem področju boste prisluhnili svojemu šestemu čutu.

 

Vaš ključ: Upoštevajte dejstva!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

 

MAČKA

 

V dneh pred vami prihaja močna želja, da bi se povezali z nekom v družinskem krogu in vzpostavili harmonijo v svojem čustvenem življenju. Razumevajoči boste in pripravljeni na številne kompromise, s čimer boste presenečali okolico. Nekdo v poslovnem svetu bo vztrajno zahteval več kot ste zmožni narediti ter vas vznemirjal. Čas je, da raziščete, kaj je potrebno storiti. Ko boste pomagali v določenih situacijah, boste ugotovili, da se v vaši bližini nahajajo iskreni ljudje. Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe neizbežne. Ideje, ki ste jih toliko časa kopičili v sebi, pogumno izrazite.

 

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih občutkov!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

ZMAJ

 

V teden se boste podali nekoliko raztreseni, kar bo opazil nekdo, ki samo čaka, da naredite kakšno napako. V ospredju bo tokrat vaša intuitivna stran, ki vas bo vodila na novo pot, ki vam obeta boljše rezultate. Nezadovoljni boste sredi tedna, posebno če se odločate med dvema možnostma. Na področju dela in denarja se bo drznost obrestovala, v ljubezni pa se lahko z neprimerno komunikacijo konec tedna zapletete v nesporazume. Sobota bo spodbuden dan za učenje in ostale zanimive intelektualne usmeritve. Manj družabni boste, predvsem pa bolj nezaupljivi. Premislite, preden boste odgovorili, posebno če je partner bolj ljubosumne narave. 

 

Vaš ključ: Sestavite delce v celoto!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

KAČA

 

Čeprav določena situacija v prvih dneh tedna ne bo ravno pozitivna, bo vaše zadoščenje zaradi opravljenega dela ogromno. Prijetna opravila pa bodo na vrsti kdaj drugič, kar vas niti ne bo motilo. Nimate dovolj pravih razlogov, da bi odlašali s pomembno odločitvijo. V dneh konec tedna boste tako v domačem okolju, kot tudi v ljubezni počasi razkrivali vse, kar je najpomembnejše. Glede nekoga boste ugotovili, da vas je morda skrbelo po nepotrebnem. Pazite, da boste vašo začrtano vizijo držali ločeno od čustvenega dogajanja.

 

Vaš ključ: Bodite bolj nežni!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

 

KONJ

 

Pomembno situacijo boste zaznavali v sredini tedna v drugačni luči kot do sedaj. Nekaj izgubljenega bo zopet zanimivo za vaše oči, kar vas bo tako razvedrilo kot tudi presenetilo. Delovno obremenjenost boste sicer doživljali kot stres, a tokrat bolj pozitiven, saj boste imeli občutek, da se stvari počasi končno premikajo v pravi smeri. Iskali boste mir ter nežne rešitve za nastale težave. Kljub trudu se vaše želje v zadnjih dneh tedna morda ne bodo izpolnile po pričakovanjih. Ljubezenske energije bodo nežne, okrepljena bo tudi samozavest, kar lahko dobro izkoristite v družinskem krogu.

 

Vaš ključ: Zaposlite svoje misli!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

KOZA

 

V prvih dneh tedna boste precej težko ujeli pravo priložnost, saj vas bo ritem, ki ga bodo narekovali drugi močno vznemirjal in prehiteval. Prisluhnite svojim čustvom, ki bodo zelo globoka in vas vodijo do bolj stabilnih odločitev. Spomnili se boste pomembne zadeve, zato lahko pričakujete nove priložnosti za izboljšanje finančnega položaja, kar je trenutno za vas najbolj pomembno. Pripravite se tudi na nekaj, kar vam že nekaj časa ni najbolj po godu. Očitno ste še vedno zelo občutljivi, kot želite pokazati, toda vse se bo počasi uredilo v pravi smeri, le potrpežljivi morate biti. 

 

Vaš ključ: Ujemite pravi trenutek!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

 

OPICA

 

Nikar se v začetku tedna preveč ne obremenjujte, kakšen bo odgovor nekoga v domačem okolju, ki se že nekaj časa ne ujame najboljše z vašim razmišljanjem. Vašo energijo želijo izkoristiti le tisti, ki so zaslutili omahljivost in neodločnost.  Vezani boste ljubljeni osebi dokazovali, kako želite ustvariti čim bolj globoko razmerje. Proti koncu tedna boste utrujeni in nekoliko pasivni. Ne pritožujte se, kmalu bo prišla ponudba, ki jo čakate že nekaj časa. Vaš dober čut za nove priložnosti se vam bo tokrat, če boste znali prisluhniti obrestoval. Nekaj manjših popravkov lahko pozabljen problem prikaže v boljši luči, kar vam bo povrnilo energijo.

 

Vaš ključ: Pohitite!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

 

PETELIN

 

Določena nepredvidena situacija bo v prvih dneh tedna izzvala pozitivne občutke, navdušenje in veliko aktivne energije, kar vam daje moč in voljo. Izkoristite to za različne smeri napredka. V sredini tedna boste izlili čustva, se pogovorili sami s sabo in z ljubljeno osebo, ki vam veliko pomeni. Morda se boste morali odreči nečemu, za kar ste trdo delali, da bi izkoristili prednosti priložnost na ljubezenskem področju.  Osebna sprememba, vas bo v soboto v domačem okolju navdihnila s pozitivno energijo. Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni in samozadostni, kot v preteklih dneh.

 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

 

PES

 

Sedaj prihaja čas, ko boste končno obvladali težave, ki ste si jih nakopali v preteklem obdobju. Če jih boste razrešili na pravi način, se boste iz tega nekaj naučili in svoje izkušnje morda celo posredovali naprej. Ne poskušajte razčiščevati zadev iz preteklosti, saj se lahko le zapletete v dodatne nesporazume. Samski boste proti koncu tedna v iskanju ljubezni na spletu pripravljeni iti dlje, kot običajno. V soboto se boste ukvarjali s tistimi zadevami, za katere si v preteklih dneh niste vzeli časa, ali pa preprosto niste bili dovolj sproščeni. Vzdržite se vseh večjih finančnih premikov ter ne pretiravajte. 

 

Vaš ključ: Zaželite si nekaj večjega!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

MERJASEC

 

V začetku tedna prihaja nekaj dobrih energij, zato se vam bodo zadeve začele pospešeno reševati, težave pa se bodo spretno umikale. Izmaknil se vam bo dober poslovni dogovor, a ne bodite preveč slabe volje. Svojo pozornost usmerite k drugim za vas bolj koristnim ciljem. Ni potrebe, da se primerjate z drugimi, raje se osredotočite nase. Močne energije, ki vas bodo proti koncu tedna usmerjale v akcijo vam bodo več kot všeč. Problem bo le, da vam družinski člani, ki bodo preveč obremenjeni s sabo, ne bodo znali slediti na pravi način.

 

Vaš ključ: Ne dovolite dvomom, da vas objamejo!

 

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra