Kako pozabiti bivšega

5 korakov, da vam bo počasi šel iz glave
Ključne besede:
   bivši    žalost    ženske    preboleti    način    uživanje    pozaba

Vseeno je, ali ste se z njim spustili v vročo poletno romanco, ki se je s koncem počitnic končala, ali sta se po dolgih letih zveze razšla. Bolečina vas razžira in vse, kar si želite je, da bi čimprej minila. Radi bi ga torej kar najhitreje pozabili.

 

 

1. Olajšate si dušo

 

Pravico imate obžalovati konec zveze. Če bi radi le jokali, jočite. Zaupajte se prijateljem in si pred njimi olajšajte dušo. Tisti, ki so pravi vas bodo poslušali in vam pomagali. Pripravite si nekaj dobrega za pod zob, odprite steklenico vina ali preprosto spijte pivo. Če imate občutek, da bi radi nekaj razbili ali raztrgali to storite. Nikar ne povzročite prevelike materialne škode, da ne boste potem obžalovali. Ničesar ne držite v sebi, ker lahko na dan izbruhne čez čas. Vse spustite ven, pa čeprav bo moralo trajati več tednov. Tisti, ki vas bodo naveličani gledati takega in so do vas iskreni, vam bodo to povedali ter vam skušali pomagati.

 

2. Čas, da greste naprej

 

Nato nastopi trenutek, ko je čas, da se zberete in greste naprej. Solze so se vam skoraj posušile in občutek imate, da ste od vsega joka utrujeni in brez energije. Treba bo pozabiti na vse zamere, ki jih imate do bivšega, saj vam le škodujejo. Nobene potrebe ni, da ga gledate grdo, prav tako pa ni potrebno, da se z njim na kakršenkoli način ukvarjate. Preprosto je vaš čas preveč dragocen. Začnite razmišljati s trezno glavo in glejte v prihodnost. Videli boste, koliko lepega vas še čaka.

 

3. Ne zaničujte ljubezni

 

Ne bodite tista ženska, ki sama pri sebi priseže, da se ne bo nikoli več zaljubila in šla skozi takšno trpljenje nikoli več v življenju.  Tovrstno razmišljanje vam ne bo prav nič pomagalo. Pač se vam z bivšim ni izšlo, kar pa ne pomeni, da bo od sedaj naprej isto in da so vsi moški enaki. Prav tako ne skočite takoj v novo razmerje, z razlogom, da bi ga pozabili. Še bolj boste nesrečni. Pustite času čas in malo zadihajte.

 

4. Počutite se dobro v svoji koži 

 

Če boste zadovoljni sami s seboj, se boste počutili bolje. Poskrbite zase in počnite tisto, kar vas veseli in vas zanima. Lahko spremenite videz ali odidete na krajši oddih. Morda najdete nekakšen nov hobi in začnete početi popolnoma druge stvari. Presenetite sami sebe.

 

5. Zabavajte se

 

Ne ozirajte se na druge in se pojdite zabavati. Vedno se bo našel nekdo, ki vas bo obsojal, češ, da sedaj kot pa ste sami pa izgleda, kot da ste izgubili kontrolo nad sabo in ste preprosto podivjali. Nič zato, ravno v tem je poanta. Zabavajte se in pustite, da flirtajo z vami. Plešite, pojte in uživajte življenje, kot ga do sedaj niste.

 

Za več podobnih vsebin kliknite TUKAJ!