Goran Karan posnel ganljivo pesem, ki ima že več tisoč ogledov: Posvetil jo je osebi, umrli v zagrebškem potresu

''Spomnite se, koga ljubite in kdo ljubi vas,'' sporoča Goran poslušalcem
Ključne besede:
   Goran    Karan    pesem    ganljivo    The Shades    klepet    novo    koronavirus    ljubezen    sporočilo
Sporočilo poslušalcem: Ljubezen je v teh časih vse
O čem govori skladba Ima jedno svjetlo
O tem, kdaj se je nazadnje obril in če se je v času korone kaj zredil

Hrvaški glasbenik Goran Karan je izdal novo pesem z naslovom Ima jedno svjetlo, ki jo je posnel z novozelandsko vokalno skupino The Shades. Gre za emocionalno in nežno skladbo, posvečeno 15-letni Anamariji, ki je umrla med potresom v Zagrebu, meseca marca. 

 

Videospot za glasbo so posneli na zelo zanimiv način in sicer ločeno. Vokalna skupina The Shades je snemala na Novi Zelandiji na plaži Karekare, Goran pa je snemal kar v Splitu. Vse skupaj so nato združili in Goran je s ponosom dejal: ''Pesem je na koncu izpadla bolje kot sem pričakoval''.

 

 

Povedal je še, da te dni uživa v jeseni in vsem želi dobrega zdravja. Sam v teh časih ne čuti prevelikega pritiska in pravi, da je to idealna možnost, da ljudje spoznamo tudi drugačen način življenja oz. da se na nek način le še bolj povežemo, pa čeprav na daljavo.

 

''Dragi ljudje, zdaj, ko je vsak v svoji hiši ... Spomnite se, koga ljubite in kdo ljubi vas. Ta razdalja med vami, bo le okrepilo ljubezen! Ko se spet srečamo, pa se bomo objeli še močneje!'' je sporočil vsem poslušalcem in oboževalcem ter nam še zaupal, kako v času korone skrbi za svoj videz. 

 

Dejal je, da se je obril ravno predvčerajšnjim, ker je imel pomemben razgovor preko Skype-a in je moral izgledati urejeno. Pošalil pa se je tudi o nabiranju kilogramov med korono. Če ti med korono zraste trebuh, pravi, da gre za modni detajl imenovan ''Korona trebuh''. Tega se nikakor ni treba sramovati, saj pridobiti 2 ali 3 kilograme v času, ko moraš okrepiti imunski sistem in biti zdrav, je precej koristno -  Če povzamemo po njegovih besedah, je lažje prebroditi krizo, ko si malce težji, kot pa preveč ''švoh.''