Iščemo naj sodelavca dneva!

Prijavi se in postani junak dneva v svoji pisarni ali podjetju!
Ključne besede:
   Radio2    kosilo    nagradna    Interspar    sodelavci    hrana    restavracija

Kaj ko bi danes v tvoji pisarni cela ekipa jedla dobrote iz restavracije Interspar? Dostava ni problem, zanjo poskrbi Wolt, lahko pa hrano tudi osebno prevzamete. 

 

Predstavljaj si, da si ravno ti tisti, ki danes svojim kolegom uredi kosilo iz restavracij Interspar. Še več sodelavci te slišijo po radiu, kjer lahko vse lepo pozdraviš. Vsak dan iščemo pisarno ali podjetje dneva.

 

Prijavi se in postani junak dneva v svoji pisarni ali podjetju. Poskrbi, da se v vsakodnevni rutini pri vas končno zgodi nekaj nenavadnega in zabavnega. Če te pokličemo, je pred vami zgolj sladka skrb uskladiti vse želje glede hrane.

 

V restavracijah Interspar to ne bo težko. Vsak lahko na njihovi spletni strani preveri redno in posebno dnevno ponudbo jedi.

 

Prijavi se in počakaj na naš klic!

 

 

Dobrodošli v restavraciji INTERSPAR!

 

V 9 restavracijah Interspar po Sloveniji vsak dan skrbijo za najboljšo izbiro jedi za prav vse okuse in za vsak obrok v dnevu:

 

- ponujajo okusne in nasitne zajtrke,

- širok izbor toplih jedi,

- številne hladne predjedi,

- raznolike solate iz bogatega solatnega bara,

- dnevna kosila s tedenskega menija (tudi vegi meni),

- odlične sladice,

- jed tedna po posebej ugodni ceni,

- otroški meni,

- vsako soboto in nedeljo pa si lahko privoščite tudi tradicionalno slovensko kosilo: govejo juho, svinjsko pečenko in pražen krompir, solato ter odličen jabolčni zavitek.

 

Nudijo tudi najrazličnejše pijače in tople napitke, ki jih lahko naročite ob izbrani jedi. Posebno pozornost namenjajo študentom s pestro izbiro jedi na študentske bone ter upokojencem s posebnimi mesečnimi ugodnostmi.

 

In še NOVOST v izbranih restavracijah INTERSPAR - dostava preko aplikacije WOLT!  

 

Pravila za sodelovanje