Tisto, kar najprej opazite na sliki razkriva, kaj vas čaka v prihodnosti

Preverite, kaj vas čaka ...
Ključne besede:
   obraz    ženska    maska    listje    test    prihodnost

Gre za zanimivo sliko mehiškega umetnika Octavia Ocampoa, ki je pravzaprav optična iluzija in prikazuje več stvari. Nekdo bo videl obraz lepe ženske, nekdo pa šopek cvetja ali nekaj tretjega

 

Cvetje

 

Če je cvetje tisto, kar ste zagledali najprej, potem je to znak, da ste na dobri življenjski poti in da se vam ni treba obremenjevati za prihodnost. 

 

Ste vesele narave in uspeh vas čaka le, če ne boste odnehali, ko bo najbolj težko! Vztrajajte!

 

Maska

 

Če ste najprej videli obliko maske, potem to kaže na to, da doživljate osebno preobrazbo, čeprav tega drugi morda ne bodo opazili. Sami pri sebi pa boste čutili močne spremembe, ki se bodo šele kasneje videle tudi navzven. Možno je, da niste zadovoljni s svojim trenutnim življenjem, zato skušate to spremeniti ali skriti pred ljudmi.

 

To, da ne pokažete svojega pravega obraza, bi vam lahko prineslo različne probleme v življenju. Bodite to, kar ste in tisti, ki vas cenijo, bodo to sprejeli. Ne obremenjujte se s tem, kaj si mislijo drugi.

 

Ženska

 

V tem primeru je pomembno, kako vidite žensko - kot mlado in lepo ali takšno, ki ima skuštrane lase. Podoba mlade, lepe ženske kaže na to, da so pred vami dnevi radosti in sreče ter da vas v življenju čaka še veliko lepega. Nekaj imate že pred očmi, a tega še ne opazite, saj te obremenjeni z drugimi rečmi.

 

Po drugi strani, če ste videli samo to, da ima ženska skuštrane lase, vam morda grozi neka nevarnost ali bolezen ter si boste težko opomogli - naj vas ne bo sram prositi za pomoč. Sicer pa je ženska simbol za intrigo ali prevaro.

 

 

Listje

 

Ste pravi srečnež, če ste najprej na sliki opazili listje, ker to najavlja dobro in brezbrižno življenje, polno dobrih vibracij. Še posebej je dober znak, če videti zelene liste. To simbolizira uspehe v ljubezenskem življenju in na poslovnem področju.

 

Možno je, da boste tekom življenja dobili neko pomembno nasledstvo.