Triki, s katerimi boste privabili denar

Pazite se vode!
Ključne besede:
   feng shui    denar    nasveti    pritok    energija    način    dom

Obstajajo različne filozofije, kako priklicati denar v vaš dom in si hkrati oplemenititi bogastvo. Pomembno je, da imate prečiščeno energijo prostorov in samih sebe. Če imate željo izboljšati svoje finančno stanje, bodite pri urejanju svojega doma pozorni na sledeče malenkosti.

 

1. Pazite se vode

 

Cevi, ki puščajo, pipe, ki slabo tesnijo in podobno, po Feng shuiu simbolizirajo odtekanje denarja. Zato jih čimprej zamenjajte ali vsaj popravite. Vodo v akvariju in vazah redno menjavajte. Tudi slike in ostala umetniška dela, ki ponazarjajo vodo, niso ravno priporočljiva. Zlasti ne v spalnici.

 

2. Imejte več rastlin

 

Če želite okrepiti svoj bančni račun, je dobro, da je vaše stanovanje polno rastlin. Seveda je treba prostore tudi zračiti. Simbol denarja predstavljajo tudi zunanje rastline. Prav tako pa je odlično, če imate zunaj fontano, ki prav tako prinaša denar, zato ni narobe, da razmislite o takšnem okrasju.

Nasvet: Japonsko drevo denarja, srečni bambus ali sobni bršljan so rastline, ki prinašajo denar

 

Japonsko drevo denarja Tolstolistnica ( Crassula ovata )

 

3. Pravilna izbira barv

 

Barve imajo velik vpliv na razpoloženje in če želite, da bi v vaš dom steklo več denarja, je dobro, da poznate tiste, ki prinašajo denar. Rdeča, vijolična in zelena so tiste, ki bodo k vaši hiši prinesle denar. Gre za dokaj močne barve, ki jih lahko uporabite zgolj za detajle. Če vam barve sploh niso pri srcu, jih nikar ne imejte v stanovanju, saj bodo imele nasprotni učinek. Kajti Feng shui vedno išče skladnost med vami in prostorom, kjer bivate.

 

4. Red v stanovanju

 

Prav tako je pomembno, da je vaše stanovanje urejeno, pospravljeno in prijetno. Naj bo vaš dom kar se da prijeten za bivanjem in dovolj živahen, da ne bo v njem vladala negativna energija. Verjeti ali ne, tudi redoljubje je eden izmed stvari, ki prinašajo denar v hišo.

 

5. Čista kuhinja

 

Kuhinja pa je tisti prostor, ki je neposredno povezana z zmožnostjo zaslužka. Potrudite se in jo imejte vedno urejeno ter pospravljeno. V hladilniku in kleti naj vlada red, redno pa skrbite za sveže zaloge hrane in ne dopuščajte kopičenja hrane s pretečenim rokom. Štedilnik naj bo vedno čist in naj deluje brezhibno. Prav tako mora biti vedno čista miza, kjer redno jeste.

 

Vaš štedilnik naj bo vedno čist

 

6. Rešite se starih stvari

 

Stvari, ki jih v svojemu domu več ne potrebujete in jih sploh več ne uporabljate, se preprosto morate znebiti. Pospravite in znebite se odvečne krame in si s tem zagotovite boljši pretok energije, kar bo prineslo v vašo hišo tudi boljši zaslužek.

 

7. Slike

 

Slika gozda, parka ali divje pokrajine bo v prostor priklicala dobro energijo. Les je namreč prav tako simbol bogastva.

 

Za več podobnih nasvetov klikni TUKAJ!