MED POLNO LUNO: Kaj početi in čemu se izogibati?

September naj bi prinesel velike spremembe v energijah.
Ključne besede:
   luna    polna    občutki    energija    počutje    telo

Na Sensini spletni strani smo zasledili, kaj početi med polno luno in čemu se izogibati. Luna se je začela danes, ob 7.22 uri zjutraj.

 

V času tokratne lune bo prisotna:

 

- globoka, prebujajoča energija

- prebujenje na nekem nivoju 

- težave v odnosih

- okrepila se bodo naša čustva in povečala občutljivost

 

Kaj početi med polno luno?

 

1. Izpolnjevanje načrtov

 

Če ste nedavno delali pomembne načrte, je polna luna odličen čas, da ideje spremenite v realnost. Polna luna je odličen čas za svež začetek in nove izzive. Morda se ravno sedaj vpišete na želen tečaj, podpišete pogodbo, se preselite ali pa končno poveste nekomu, da ga imate radi. Polna luna je čas, da končno nekaj naredite, energije vas takrat namreč dodatno podpirajo!

 

2. Postavljanje novih ciljev in prekinitev s slabimi navadami

 

Čarovnice so na polno luno čarale pozitivne uroke, saj je to idealni čas za manifestacijo pozitivnih sprememb. Uporabite polno luno za manifestacijo novih stvari in odvrzite, kar vas bremeni. Vse, kar ste prerasli, kar vam ne služi več (navade, odnosi, misli), naj odide.

 

3. Meditacija

 

Le tako boste resnično lahko začutili in izkoristili energije, ki jih oddaja polna luna ter jih usmerili v manifestacijo želenega. Za nekatere je čas polne lune konflikten, za zavestne ljudi pa najboljša priložnost za zdravljenje in razvoj.

 

4. Večerno sprehajanje v soju lune

 

Če je jasno, pojdite na večerni sprehod, narava ima poseben čar v soju lune, pogrnite odejo na tla in glejte v luno ter se pogovarjate z njo. Povejte ji, kaj si želite.

 

5. Pošiljanje dobrih misli vsem ljudem na svetu, ki so v stiski

 

V mislih zdravilno energijo polne lune pošljite v svet, naj pomaga vsem, ki jo potrebujejo, naj pomaga, da se grozote na svetu prenehajo.

 

Čemu se izogibati na dan polne lune?

 

1. Stresu in hitenju

 

Lahko je reči, a potrudite se, da ne dovolite stresu, da vam pride do živega in poskušajte preživeti dan čim bolj umirjeni.

 

2. Negativnim čustvom

 

Med polno luno je vse potencirano, kar pomeni da, če ste jezni, boste ta dan jezni na potenco. Če ste srečni in zadovoljni, pa bo vaša sreča še povečana. Torej, kaj boste izbrali?

 

3. Prevelikim količinam hrane

 

Nekateri se na ta dan odločijo za post. Sicer pa jejte čim bolj lahkotno in svežo hrano.

 

September naj bi prinesel velike spremembe v energijah. Morda nas bo prav septembrska polna luna pripravila na določene zaključke tega ultra transformativnega leta. Ne pozabite, da vsaka transformacija zahteva tudi padce oz. rušenje stvari, da se lahko vzpostavi novo. Spustite svoja pričakovanja glede sebe in glede vsega. Spustite svojo preteklost in kdor ste bili še včeraj, ali samo trenutek nazaj ... Spustite stare zgodbe, pišejo še na Sensi.