Znaki, da je vaša sorodna duša

7 znakov, da sta skupaj popolna kombinacija
Ključne besede:
   partnerstvo    sorodnost    ujemanje    ljubezen    moški    ženske    znaki    zveza Skupaj sta popolna

Skupaj sta popolna

Vsak izmed nas hrepeni po tem, da bi našel svojo sorodno dušo in z njo delil svoje življenje. Želimo si nekoga, ki se bo podal našemu karakterju, nas imel rad ter nas predvsem spoštoval in nas cenil. V iskanju sorodne duše, pa velikokrat naletimo na tiste, ki so daleč od tega in nas kar malce prizadene. Če ste v zvezi in menite, da je vaša zveza popolna ali pa popolno osebo še iščete, preverite teh 7 znakov.

 

1. Imata podobno razmišljanje

 

Vajino razmišljanje je podobno in včasih lahko komunicirata brez besed. Poznata se dovolj dobro, da vesta katere želje imata in kaj vaju osrečuje. Znata si ugoditi in si na nek način brati misli. 

 

2. Kemija je prava

 

Čeprav v vajinem trebuhu metuljčki ne letijo konstanto, se vsake toliko pojavijo, ko se poljubljata, vidita, objameta. Včasih celo, ko nista skupaj in pomislita le en na drugega. 

 

3. Pohvali vas

 

Pravi partner je tisti, ki vas vsake toliko tudi pohvali. Sem pa tja, od njega dobite kakšen kompliment, ki vam polepša dan in vam da vedeti, da je srečen, ker vas ima. Hkrati vas spodbuja in podpira.

 

4. Ne kritizira vas

 

Tudi, če boste kdaj kakšno stvar zalomili in naredili v življenju napako, vas ne bo kritiziral in obsojal. Pomagal vam bo in se potrudil, da skupaj najdeta rešitev. Morda, mu kakšna vaša napaka res ne bo všeč, vendar vam bo to povedal tako, da vas ne bo užalil, ampak bo skušal pomagati tako, da to popravite na pravi način.

 

5. Ni vam ga treba opravičevati pred drugimi

 

Če morate partnerja za vsako stvar, ki jo zagreši, opravičevati pred drugimi in se zaradi tega spravljate v neprijeten položaj, zagotovo ni prav. Tisti, ki je pravi, bo za svoja dejanja odgovarjal sam in vas nikakor ne bo želel vmešavati v to.

 

6. Vesel je, ko vas vidi

 

Vrnete se domov z dela in na njegovem obrazu je videti, da je vesel. Občutek imate, da vas je pogrešal in komaj čakal, da vas vidi. Morda vam tega ne pove direktno v obraz, ampak važna so dejanja in vaše občutenje, da ste pri njem zaželeni.

 

7. Ob njem se počutite varne

 

Srečen in zdrav odnos temelji tudi na tem, da se ob partnerju počutite varne. Nimate skrbi glede vajine prihodnosti in veste, da ste v pravih rokah. Zaupate mu in ste srečni, da ga imate.

 

Več podobnih vsebin najdeš TUKAJ!