To je za vse, ki so rojeni meseca julija

Ste radi v družbi, včasih pa najraje dan preživite čisto sami ... z dobro knjigo ;)
Ključne besede:
   julij    osebnost    rojstvo    karakter    obnašanje    osebe    poletje    pomen

Osebe rojene meseca julija imajo izjemen smisel za humor, so organizirane in precej zaščitniške do svoje družine. Tukaj imamo napisanih nekaj lastnosti oseb, ki so rojene na ta vroč poletni mesec:

 

IMATE IZJEMEN SMISEL ZA HUMOR in veljate za daleč najboljše šaljivce. Ljudi okoli sebe znate spraviti v smeh in poskrbeti, da v vaši družbi ni dolgčas. Znate uporabiti sarkastične šale, duhovite odgovore in brez zadržkov na zabaven način povedati stvari. 

 

DRUŽINA VAM JE NAJBOLJ POMEMBNA in ste zanjo pripravljeni storiti vse. Lepo skrbite za svoje družinske člane, ste zaščitniški in imate odlične starševske sposobnosti. Otroci vas imajo radi, saj znate poleg strogosti, biti tudi precej zabavni. 

 

STE ORGANIZIRANI in imate sposobnost, da ste odličen vodja. Svoje delo in odgovornost jemljete resno.

 

POMEMBNA VAM JE FINANČNA VARNOST, zato znate biti varčni in ne zapravljate denarja za neumnosti. V življenju boste naredili vse, da boste finančno stabilni in bo vaša družina preskrbljena. 

 

IMATE VELIKO PRIJATELJEV, A STE RADI TUDI SAMI in uživate v tišini. V zavetju doma vam velikokrat paše le to, da ste sami, poslušate glasbo, kuhate, berete ali dremate. V družbi neznancev se ne počutite najbolje, zato se izogibate ljudem, ki jih ne poznate. Najraje ste v družbi dobrih prijateljev, s katerimi se podružite in nasmejite.

 

STE PEDANTNI in lahko vam rečemo kar perfekcionist. Imate izbran okus in veliko občutka, ko gre za opremljanje bivalnih prostorih. Po duši ste umetnik in radi ustvarjate. Vaš stil izraža eleganco, zato se ne rabite prav posebno truditi, da dobite pozornost okolice. 

 

STE OBČUTLJIVI in kaj hitro se lahko zgodi, da vam nekaj seže do srca. Hitro se počutite užaljeni in bolečino prebolite le s težka. 

 

NE PRENESETE NEPOTREBNIH STVARI in ostale navlake v vašem življenju. V življenju imate radi red, zato se hitro znebite nepotrebnih stvari, ki vam vzamejo prostor. Enako je na duševnem področju, kjer ne prenesete drame in opravljanja in se osredotočate na stvari, ki so pomembne - prijatelji in družina.